Republikeinse speelkaarten Bicycle U.S. Presidents


Amerika, synoniem voor "vrijheid" en jong genoeg om alle 44 leiders in één kaartspel te laten passen, de Republikeinse speelkaarten Bicycle U.S. Presidents.

Bestel deze echte Amerikaanse speelkaarten van Bicycle nu in Republikeins rood bij Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
€ 7,95

Republikeinse speelkaarten Bicycle U.S. Presidents

Het zal moeilijk zijn om niet te reflecteren op de geschiedenis van de grote natie Amerika en de prestaties van de leiders uit het verleden tijdens het spelen met deze Amerikaanse presidenten speelkaarten. Deze rode republikeinse speelkaarten van Bicycle U.S. Presidents bevatten alle 44 (exclusief Donald Trump) Amerikaanse presidenten en 4 first ladies als speelkaarten vrouwen, allemaal met de hand getekend met ingewikkelde details.

De plaatjes speelkaarten
De speelkaarten Bicycle U.S. Presidents bevatten alle 44 Amerikaanse presidenten. De koningen zijn de vier presidenten gebeeldhouwd in Mount Rushmore: George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en Theodore Roosevelt. Hun vrouwen, de first ladies, zijn te zien als speelkaarten koninginnen.

Het speelkaarten doosje
Het kaartdoosje is gemaakt van een premium, hoogwaardige karton en afgewerkt met een parelachtige afwerking. Het kartonnen speelkaartendoosje heeft ook subtiele reliëf elementen. De binnenkant van het doosje is voorzien van de Amerikaanse vlag.

De sluitzegel
Dit Bicycle U.S. Presidents deck heeft een op maat gemaakte zegel van de politieke partij. Op het gouden zegel zijn de ezel van de Democratische Partij en de olifant van de Republikeinse Partij afgebeeld.

Dit Republikeinse Deck Bicycle U.S. Presidents heeft 56 speelkaarten in poker formaat geprint op premium Bicycle cardstock en afgewerkt met een klassieke Air-Cushion Finish® om makkelijk te schudden en optimale prestaties. Dit Republikeinse Partij Deck wordt geleverd met 2 Jokers met een afbeelding van Uncle Sam.

Bicycle U.S. Presidents Playing Cards
© 2015. Ontworpen door Johnny Whaam
Geproduceerd en gedistribueerd door USPCC
Made in the USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Republikeinse speelkaarten Bicycle U.S. Presidents

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.