Nieuw

Roasters coffeeshop speelkaarten


Roasters coffeeshop speelkaarten zijn gedrukt door USPCC in de Verenigde Staten.

De coffee shop kaarten zijn gedrukt met plantaardige inkten en zetmeel gebaseerde laminaten op FSC-gecertificeerd papier afkomstig uit duurzame bossen. Dit betekent dat deze koffieshop speelkaarten niet alleen perfect kunnen worden geschud, uitgewaaid en verspreid voor al je favoriete toepassingen, ze zijn ook gemaakt met het milieu in gedachten!

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 12,00

Roasters coffeeshop speelkaarten

Welkom bij Coffeeshop Roasters! Of je nu hier bent voor een snelle opkikker of je e-mails wilt uitpluizen in één van onze comfortabele stoelen terwijl je geniet van je favoriete java bereid door onze deskundige barista's, we weten zeker dat je van elke watertand moment zult genieten. De playing cards van Coffee Shop Roasters zijn perfect voor die momenten waarop je even een mentale pauze moet nemen. Gebruik ze voor een snel spelletje poker, of speel toepen met je buurman en maak een nieuwe vriend. Verdorie, ze zijn zelfs het perfecte fidget speeltje terwijl je de laatste hand legt aan dat project dat voor 17:00 uur moet gebeuren.

Met prachtig 100% op maat gemaakt artwork van Drew Hughes, is het ontwerp aan de achterkant bedekt met verschillende koffiekopjes - voor elk wat wils, of je nu één "voor hier" of één "om mee te nemen" persoon bent. De face kaarten hebben een op koffie geïnspireerd kleurenschema, plus koffiekopjes op de nummer en de plaatjes speelkaarten. De Azen zijn voorzien van latte art kaartthema en de Jokers zijn zakken met onze House Blend bonen met een ingebouwde reveal. Twee extra gaff kaarten (een double backer en double facer) zijn inbegrepen voor goocheltrucs. De tuck box heeft een zachte latte kleur, bekroond met een aangepaste sticker verzegeling.

De Roasters coffee shop playing cards zijn gedrukt door de United States Playing Card Company in de VS op thin-crushed elite stock met een air-cushion "magische" finish en zijn geweldige kaarten voor op cafeïne gebaseerde kaartspellen, kaarttrucs en cardistry. Deze coffeeshop speelkaarten worden geleverd met 2 aangepaste Jokers, één met ingebouwde onthulling en twee Bonus gaff speelkaarten inbegrepen - 1 double backer en 1 double facer. Beperkt tot 2500 decks.

Roasters Coffee Shop Playing Cards
© 2021 Penguin Magic, Inc. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door Drew Hughes
Gemaakt door The United States Playing Card Company
Gemaakt in de VS

Meer informatie
Merk Penguin Magic
Aantal kaarten 56 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Roasters coffeeshop speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: