Roze speelkaarten Bicycle Lovely Bear


Bicycle Lovely Bear, roze speelkaarten voorzien van speelgoedberen, gedrukt door The U.S. Playing Card Company in een gelimiteerde oplage van slechts 2500 decks.

Geen voorraad meer
 

Roze speelkaarten Bicycle Lovely Bear

Dit roze lovely bear deck is gemaakt door een Britse ontwerper. De oorspronkelijke bedoeling van de ontwerper was om een exclusieve speelkaarten deck voor zijn dochter te ontwerpen. Hij werd geïnspireerd door de favoriete speelgoedbeer van zijn dochter. Deze roze speelkaarten Bicycle Lovely Bear hebben een aantrekkelijke stijl en brengen jeugdherinneringen terug. Het zijn leuke speelkaarten voor zowel cards magicians als voor echte speelkaarten liefhebbers. De onschuldige roze kleuren zijn een echte verrassing voor je ogen. En als je dit kaartspel vasthoudt, kun je alle leuke en gelukkige tijden van je jeugd voelen. Deze kartonnen Bicycle speelkaarten zijn gedrukt door The U.S. Playing Card Company in poker size en voorzien van een klassieke Rider 808 Back. Deze roze speelkaarten Bicycle Lovely Bear zijn in een beperkte oplage van 2500 decks gemaakt.

Bicycle Lovely Bear Playing Cards
CLASSIC RIDER 808 BACK
The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Roze
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Roze speelkaarten Bicycle Lovely Bear
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.