RVS drankhouder goud


De RVS drankhouder goud is geschikt om in te bouwen in kaart-, casino-, of spelletjes speeltafels.

Deze drankhouders houden je drankjes veilig vast en zijn ook ideaal om sleutels, mobiele telefoons en andere items in te bewaren tijdens spelletjesmiddagen of kaartavonden. De meeste blikjes en standaard cola en bier flesjes passen in deze RVS drankhouder goud.

Op voorraad
€ 11,95
  • Koop 10 voor € 11,50 per stuk en bespaar 4%

RVS drankhouder goud

Wat is een spelletjestafel zonder drankhouders? Maak zelf je kaarttafel, poker tafel of spelletjes speeltafel en werk je gaming tafel af met deze roestvrijstalen bekerhouders goud van Speelkaartenwinkel.nl. De RVS drankhouders goud zijn om in te bouwen in je speeltafel en zijn ongeveer 53 mm diep en de diameter is 80 mm (binnenmaat 67 mm). Deze inbouw bekerhouders passen in een gat van ongeveer 69 mm. Het roestvrijstaal van deze RVS drankhouders goud heeft een geanodiseerde afwerking. Standaard blikjes en flessen passen perfect in deze kaarttafel bekerhouders.

Meer informatie
Merk speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:RVS drankhouder goud
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: