Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Salt & Bone Playing Cards

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Piraten opgelet nu te koop bij speelkaarten winkel deze schitterende Salt & Bone playing cards.


De Salt and Bone speelkaarten van de Ellusionist Playing Cards Company zijn geprint door Cartamundi op B9 stock met een true linen finish.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,95
€ 10,95

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 22,90

  1.    Huidig productSalt & Bone Playing Cards
  2.    Disparos Black Playing Cards

Productbeschrijving

Details

Salt & Bone Playing Cards

"Ik ben een man van het lot en moet mijn geluk zoeken" Kapitein Henry Every

Deze speelkaarten van zout en bot zijn gestolen van het scheepswrak aan de grond, het gloeiend hete zand van het tortuga strand, dit zijn salt and bone playing cards zoals een piraat betaamt, het is tijd om te nemen wat van jou is.

Dit Salt & Bones deck van Ellusionist is geïnspireerd door het leven en de misdaden van kapitein Henry Every, de man achter de grootste overval in de geschiedenis, viert dit kaartspel van Ellusionist slechte bedoelingen door de verloren buit te zijn.

Piratenkapitein Henry Every en zijn bemanning deden de grootste overval in de geschiedenis, voordat ze verdwenen met zijn onrechtmatig verkregen winsten. Nooit is er iets teruggevonden ...

De schatkaart met zijn verloren rijkdom ligt verborgen in deze Ellusionist speelkaarten. De eerste 52 waardige zeilers om zijn raadsels op te lossen en de wachtwoorden te onthullen, krijgen hun rechtvaardige beloningen.

Aan boord van dit botten witte speelkaartendoosje zie je een imperfecte papiersoort die gereserveerd is voor rijke mensen en sluwe dieven. Afgewerkt met zwarte en rode folie die de zachtheid van een kalme oceaan dag eraan toevoegt.

Alle kaart indexen zijn aangepast die draaien en slingeren richting de schat, en hofkaarten die de sigils bevatten van de meest beruchte piraten bevatten die ooit geleefd hebben.

Deze Salt & Bone playing cards hebben 56 kartonnen poker size speelkaarten inclusief 4 speelkaarten die samen één schatkaart vormen. Deze Ellusionist speelkaarten hebben een true linen finish en zijn wederom gedrukt op het beroemde B9 stock van Cartamundi voor duurzaamheid met de kwaliteit en het design van Ellusionist playing cards. Net als de kleding van de Kapitein, hebben deze piraten kaarten van Ellusionist een echte linnen afwerking en voorzien van een antiek zwarte patina ... de eerste in zijn soort.

Salt & Bone Playing Cards
PROHIBITION EST 1920
The Ellusionist Playing Cards Company
Cartamundi speelkaarten
Made in Belgium

Extra informatie

Extra informatie

Merk Ellusionist
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Salt & Bone Playing Cards

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: