Nieuw

Samba Canasta Speelkaarten Piatnik


Het klassieke kaartspel samba canasta van Piatnik met genoeg canasta speelkaarten voor 2 tot 6 spelers. De samba canasta speelkaarten Piatnik is een complete canasta set en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om thuis samba canasta te spelen. De canasta speelkaarten set wordt geleverd in een geweldige presentatie doos, waardoor het een geweldig speelkaarten cadeau is om te geven maar ook super leuk om te krijgen.

Op voorraad
Slechts 2 over
€ 14,95

Samba Canasta Speelkaarten Piatnik

Piatnik maakt al sinds 1824 in de speelkaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk deze kwalitatief zeer goede speelkaarten om samba canasta mee te spelen. Deze samba canasta speelkaarten Piatnik hebben een bridge afmeting en zijn gemaakt van karton met een klassiek ontwerp aan de achterkant en een gladde afwerking. Deze klassieke samba canasta speelkaarten met 4 standaard indexen zijn uitermate geschikt voor het klassieke kaartspel samba canasta met 2 tot 6 spelers. Dit triple deck van Piatnik wordt geleverd in een prachtige presentatie doos met 3 x 52 canasta kaarten + 3 jokers en een samba-canasta spelblok met de canasta puntentelling. Deze samba canasta speelkaarten zijn van zeer goede kwaliteit en zullen je vele urenlang speelplezier te geven.

Piatnik sinds 1824
3 x 55 Samba Canasta speelkaarten Piatnik
Piatnik No. 269738
Gemaakt Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 3 x 55 kaarten
Aantal Jokers 3 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890269738
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samba Canasta Speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.