Sea Shepherd speelkaarten


Door deze Sea Shepherd speelkaarten te kopen, heb jij de eerste stap gezet om het essentiële werk van Sea Shepherd Conservation Society te ondersteunen. Met deze Sea Shepherd merchandise zet jij je namelijk in om de planeet beter achter te laten dan toen je hem vond. Bestel daarom vandaag nog jouw Sea Shepherd speelkaarten online in de winkel bij Speelkaartenwinkel.nl. De zee kan slapen omdat zij dat niet doen!

Geen voorraad meer
 

Sea Shepherd speelkaarten

In 2017 haalde het hit deck "Killer Bees" van Ellusionist maar liefst $ 30.000 op. Speelkaarten decks die jij hebt gekocht hebben dit veroorzaakt. Elke keer dat jij een Ellusionist BEE deck speelkaarten kocht, werd een deel van jouw geld rechtstreeks aan IUCN (International Union for Conservation of Nature) betaald voor bijen onderzoek en herstel. Pesticiden, zendmasten en veranderende landbouwpraktijken hebben geleid tot grootschalige verliezen en degradatie van de leefomgeving van de bijen. In 2018 zullen we samen hetzelfde doen voor onze oceanen. Help alsjeblieft door één of twee decks van deze Sea Shepherd speelkaarten aan jouw winkelwagen toe te voegen. Van ieder verkocht deck Sea Shepherd speelkaarten doneert the Ellusionist Playing Card Company 10% van de opbrengst aan Sea Shepherd. Gebruik de Sea Shepherd speelkaarten voor jouw kaarttrucs en vergroot het bewustzijn van de problemen.

Sea Shepherd Conservation Society (SSCS)
Sea Shepherd is een internationale non-profit organisatie opgericht in 1977 met als doelstelling het wereldwijd beschermen en behouden van diersoorten en ecosystemen in de oceanen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de walvisjacht, de jacht op zeehonden en illegale jacht op andere zeedieren. Sea Shepherd onderzoekt, registreert en documenteert illegale activiteiten op zee om deze vervolgens over te dragen aan de bevoegde autoriteiten. Waar nodig gaan de schepen van Sea Shepherd de confrontatie aan met zeehondenjagers en walvisjagers. Sinds Sea Shepherd zijn eerste campagne ter verdediging van de walvis heeft gevoerd, zijn er meer dan 6000 walvissen gered van Japanse dodelijke harpoenen. De SSCS organisatie is gevestigd in Friday Harbor in Washington in de Verenigde Staten van Amerika. Het hoofdkantoor van Sea Shepherd Europa is gevestigd in Amsterdam in Nederland. Tegenwoordig varen twee Sea Shepherd schepen onder Nederlandse vlag.

Dit Sea Shepherd kaartspel bevat 54 kartonnen speelkaarten in poker formaat inclusief 2 jokers. Deze Sea Shepherd speelkaarten zijn gecreëerd en gedistribueerd door The Ellusionist Playing Card Company en geproduceerd door de United States Playing Card Company.

Sea Shepherd Playing Cards
The Ellusionist Playing Card Co.
Made in USA

Meer informatie
Merk Ellusionist
Aantal kaarten 54 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sea Shepherd speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: