Secret Life of Pets Playing Cards Tactic


Wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent?

Ooit afgevraagd wat jouw huisdieren doen als je niet thuis bent? Van de mensen achter Despicable Me komt Secret Life of Pets, een komedie over de levens die onze huisdieren leiden nadat we elke dag naar werk of school vertrekken.

Met de Secret Life of Pets Playing Cards van Tactic haal je de leukste Huisdiergeheimen speelkaarten in huis, geschikt voor bijna elk kaartspelletje.

Geen voorraad meer
 

Secret Life of Pets Playing Cards Tactic

The Secret Life of Pets, met als Nederlandse titel: Huisdiergeheimen, is een Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2016. De film Huisdierengeheimen gaat over Terriër genaamd Max die in een appartement in Manhattan in New York woont. Max heeft het goed naar zijn zin daar totdat zijn bazin Katie een Newfoundlander met de naam Duke mee naar huis neemt. Max zijn goed vertrouwde leventje loopt in gevaar. Als Max en Duke terechtkomen bij het boosaardige konijn Snowball en het leger van verlaten huisdieren die wraak willen nemen op hun baasje, komen ze pas echt in grote problemen en beginnen de avonturen van Secret Life of Pets. De kleurrijke figuren zoals: Max een Terriër, Duke de Newfoundlander, het boosaardige konijn Snowball, Gidget de keeshond, Chloe de kat, Mel de mopshond, Buddy de teckel, Tiberius de roodstaartbuizerd, Norman de cavia, Sweet Pea de grasparkiet en Pops de basset hound uit The Secret Life of Pets maken ieder kaartspelletje tot een feest! Huisdierengeheimen is van dezelfde makers als van Despicable Me.

Deze Huisdiergeheimen speelkaarten van het speelkaartenmerk Tactic hebben 55 individueel geïllustreerd Secret Life of Pets playing cards in bridge size gedrukt op karton inclusief 3 jokers.

Secret Life of Pets Playing Cards
Tactic Games Oy
Licensed by Universal Studios Licensing LLC.
Illumination Entertainment
Made in Finland

Meer informatie
Merk Tactic
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Grijs
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Secret Life of Pets Playing Cards Tactic
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.