Nieuw

Secret Service speelkaarten


Het Riffle Shuffle Bureau heeft een speciale aankondiging te doen. We rekruteren nu nieuwe agenten voor onze zeer speciale geheime dienst. Er was een idee om een groep zeer getalenteerde individuen samen te brengen, om onze wereld in het geheim te beschermen, dit zou jij kunnen zijn.

De Secret Service speelkaarten van Riffle Shuffle zijn nu te koop in Nederland en België bij Speelkaartenwinkel.nl!

Op voorraad
€ 10,00

Secret Service speelkaarten

Ontworpen door Steven Harrison, de ontwerper van de Play Dead playing cards en Black Hole speelkaarten, heeft ons opnieuw in een wereld vol mysterie en samenzwering gebracht. Het Secret Service deck laat je kennismaken met de wereld van spionnen, waar ze je meenemen op een geheime missie, geheime codes ontgrendelen en uiteindelijk de wereld redden. Jouw missie, mocht je ervoor kiezen om die te accepteren ... Er zit een badge en een ID-kaart in het deck, je hebt maar één kans!

Dit Secret Service deck van Riffle Shuffle heeft 56 poker size speelkaarten geprint in de Verenigde Staten door de United States Playing Card Company op Bee crushed stock en afgewerkt met een air-cushion finish. Deze geheime dienst speelkaarten hebben 2 Jokers + 1 Secret Service playing card en 1 special agent card. LIMITED EDITION: Slechts 3000 Secret Service speelkaarten decks geprint. Wordt NIET herdrukt.

Secret Service Playing Cards by Riffle Shuffle
2020 First Edition 1 of 3000
Designed by Steven Harrison
Produced by Riffle Shuffle
The United States Playing Card Company
Made in the USA

Meer informatie
Merk Riffle Shuffle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Materiaal Kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking Kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Secret Service speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: