Nieuw

Smiley® X André Bicycle Limited Edition speelkaarten


Smiley® X André Bicycle Limited Edition speelkaarten, kies voor geluk met dit op graffiti geïnspireerde, ultieme symbool van positiviteit!

Fun & Funky graffiti stijl, Bicycle designer deck in samenwerking met The Smiley Company en André Saraiva.

Beperkte oplage met unieke genummerde kaarten, er worden wereldwijd slechts 9.999 exemplaren uitgebracht en elk Bicycle Smiley deck wordt uniek genummerd en geauthenticeerd met zowel de zegels van USPCC als van de Smiley Company.

Op voorraad
€ 44,95

Smiley® X André Bicycle Limited Edition speelkaarten

De afgelopen 50 jaar hebben toonaangevende creatieven en initiatiefnemers in de wereld van kunst, mode en popcultuur de smiley ondermijnd in hun creaties. Van Moschino tot C&A; van DSquared tot DC Comics, en van Bershka tot Banksy, Smiley heeft generaties kunstenaars, activisten en dromers geïnspireerd.

Het is geel, vrolijk en tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. De Smiley! Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de wereldberoemde grijns, heeft Bicycle® samen met SMILEY en de Graffiti kunstenaar André Saraiva een uniek kaartspel ontwikkeld. Een iconisch fel geel en roze kleurenpalet, speciaal gemaakt door de kunstenaar André Saraiva, zal helpen om de stemming te verbeteren en een sprankje magie in je dag te brengen. Met slechts 9.999 exemplaren die wereldwijd verkrijgbaar zijn, is dit een must-have voor elke design liefhebber!

EEN LIMITED EDITION IN SAMENWERKING MET ANDRÉ SARAIVA
Smiley – de afgelopen 50 jaar hebben toonaangevende creatievelingen uit de kunst- en modewereld en in popcultuur de smiley in hun creaties verwerkt. Nu werkt de beroemde glimlach samen met Bicycle om een prachtig kaartspel te creëren met een bijzondere verrassing: open de verpakking om de verborgen smiley er te laten uitspringen. Dit deck is co-branded tussen de merken Smiley en Bicycle. Het artwork is samen met Smiley en André Saraiva ontwikkeld. André Saraiva is een wereldberoemde, Zweeds-Franse graffitikunstenaar, creatief directeur en ondernemer. Hij werd geboren in Uppsala, Zweden, waar zijn Portugese ouders waren gevlucht voor het militaire regime van Salazar en groeide op in Parijs in Frankrijk, waar hij zijn levenslange passie voor graffiti begon en zijn naam overal op de stadsmuren plakte. Al snel creëerde hij Mr. A, zijn alter ego, dat al snel zijn kenmerkende ontwerp en een iconisch personage in de kunst- en modewereld werd. André heeft zijn karikatuur meer dan 300.000 keer getekend, op zes continenten. André's werken zijn tentoongesteld in musea, shows en hedendaagse kunstgalerijen over de hele wereld. Hij heeft ook samengewerkt met tal van merken, zoals Chanel, Louis Vuitton, L'Oréal en Billionaire Boys Club om er maar een paar te noemen. Nu een gevestigde hotelier, restaurateur en nachtleven pionier, heeft André zijn spuitbus nooit weggestopt. Hij gaf het Bicycle logo een kleurrijke mix van spuitverf en de originele boodschap “Take the Time to Smile” uit 1972 krijgt ook een graffitikunstbehandeling in dit premium Bicycle deck.

De Smiley® X André Bicycle Limited Edition speelkaarten zijn gemaakt in de Verenigde Staten door de United States Playing Card Company en hebben 57 playing cards in poker size met Smiley faces en worden geleverd met 2 Jokers + 1 double backer, 1 Bicycle reclame speelkaart en 1 Bicycle Smiley editie kaart. Deze Bicycle Smiley speelkaarten met unieke André Saraiva signatuur zijn bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkten om onze impact op het milieu te beperken en de veiligheid van kaartspelers te waarborgen. Het kaartspel heeft gedurfde kleuren, op graffiti geïnspireerde ontwerpen en op maat gemaakte smiley-personages die klassieke Bicycle elementen doordrenken met de iconische André handtekening. Dit samenspel van ‘s werelds beroemdste kaartmerk, een street art gigant en het bekendste symbool van positiviteit zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Bicycle X Smiley Collector’s Edition
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
© 2021. The United States Playing Card Company
Gemaakt door The United States Playing Card Company
© 1971 - 2022. The Smiley Company
Smiley, namen, karakters en alle gerelateerde aanduidingen zijn
eigendom van The Smiley Company ©1971. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door André Saravia
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 57 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854094402
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Smiley® X André Bicycle Limited Edition speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: