Nieuw

Spaans Taalkwartet

Ga je binnenkort naar Spanje, Mexico of een ander land in Zuid-Amerika op vakantie of wil je gewoon wat Spaans leren? Leer dan de Spaanse taal met dit gezellige en leerzame Spaans Taalkwartet!

Op voorraad
Slechts 4 over
€ 9,95

Frans Taalkwartet

Viva España! “Hoe begroet je iemand in de Spaanse taal en hoe vraag ik om een lepel wanneer ik in een restaurant zit er er geen heb?” Het Spaans Taalkwartet geeft antwoorden op veel voorkomende situaties in de Spaanse taal.

Dit Spaanse kwartet kaartspel omvat 18 kwartetten over uiteenlopende onderwerpen zoals eten en drinken, vakantie, vervoer, bezienswaardigheden en nog veel meer. Compleet met uitspraak en taaluitleg. Op een speelse manier de Spaanse taal leren. Dat kan met het Spaans Taalkwartet van Gamesformotion en Scala leuker leren. Hoe vaker je het Spaanse kwartetspel speelt, hoe leuker het wordt!

Het Spaanse Taalkwartet

Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in de Spaanse taal met mooie fotokwartetten. 18 Kwartetten over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer. Elk woord staat in de context van een hele zin, met uitspraak aanwijzingen. Om de kwartet kaart te winnen, moet je het woord in het Spaans uitspreken. Win je de betreffende kaart, dan staat daarop ook de Nederlandse vertaling. Je kunt het spel op 2 niveaus spelen: alleen op het woord of op de hele zin. Per taal zijn er 18 kwartetten, dat zijn 72 zinnen. Plus 13 extra uitleg kaartjes over de uitspraak, veelgebruikte uitdrukkingen, belangrijke werkwoorden, handige grammaticaregels.

Het Taalkwartet is verkrijgbaar in vijf talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Duits.

Aantal spelers: Geschikt vanaf 2 spelers.

Minimum leeftijd: Vanaf 10 jaar.

Inclusief: 85 kwartet kaarten.

Kwartet kaarten: Met totaal 85 grote kwartet kaarten.


Spaans Taalkwartet

© Gamesformotion Deventer

Naar een idee van Hanneke de Ruijter

Foto’s: Jan Kuiper en Martien Versteegh
Scala leuker leren bv

Made in The Netherlands

Meer informatie
Merk Scala Leuker Leren
Afmetingen Kaarten KWARTET (62 x 99 MM)
Index Kaarten Kwartet
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Spaans Taalkwartet

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.