-12.55%

SPECTRE James Bond Speelkaarten


Poker in stijl met deze SPECTRE James Bond speelkaarten van James Bond en Cartamundi.

De première van de 24ste James Bond film SPECTRE vindt op woensdag 28 oktober 2015 plaats in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Vanaf donderdag 29 oktober 2015 kun je de aller nieuwste 007 film zelf in bioscopen in heel Nederland en België zien.

Op voorraad
Speciale prijs € 5,99 Normale prijs € 6,85

SPECTRE James Bond Speelkaarten

Deze kartonnen Spectre 007 speelkaarten hebben twee indexen in de hoeken en afbeeldingen uit de 24ste James Bond film op de speelkaart. De achterkant van deze 007 speelkaarten zijn zwart en voorzien van het Spectre en 007 logo. Deze Spectre 007 speelkaarten zijn onder licentie gemaakt door Cartamundi in Turnhout uit België.

Spectre is de 24ste officiële James Bond film
Een cryptische boodschap uit het verleden stuurt James Bond (Daniel Craig) naar een missie in een schurkenstaat in Mexico City en uiteindelijk in Rome, waar hij Lucia Sciarra (Monica Bellucci) ontmoet, een mooie en verboden weduwe van een beruchte crimineel. Bond infiltreert in een geheime vergadering en onthult het bestaan van de sinistere organisatie beter bekend als Spectre.

Ondertussen terug in Londen, Max Denbigh (Andrew Scott), het nieuwe hoofd van het Centrum voor Nationale Veiligheid, stelt vragen over Bond's acties en daagt de relevantie van MI6, geleid door M (Ralph Fiennes). Heimelijk vraagt Bond aan Moneypenny (Naomie Harris) en Q (Ben Whishaw) om hem te helpen zoeken naar Madeleine Swann (Léa Seydoux), de dochter van zijn oude aartsvijand Mr White (Jesper Christensen), die de aanwijzing kan hebben om het web van Spectre te ontrafelen. Als dochter van een moordenaar, begrijpt ze Bond op een manier die de meeste anderen niet kunnen.

Als Bond ventures naar het hart van de Spectre, leert hij van een huiveringwekkende verbinding tussen zichzelf en de vijand die hij zoekt, gespeeld door Christoph Waltz.

Cartamundi sinds 1765
James Bond Materials © Danjaq and United Artists.
007 and James Bond Trademarks, TM Danjaq

Meer informatie
Merk Cartamundi
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 5411068650345
Schrijf je eigen review
Je reviewed:SPECTRE James Bond Speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.