Speelkaarten Bicycle AutoBike No. 1 Blauw


De achterzijde van deze speelkaarten Bicycle AutoBike No. 1 is een reproductie van originele kunst uit 1902 en de plaatjes speelkaarten hebben een Bicycle retro ontwerpen.

Deze Bicycle AutoBike No. 1 speelkaarten zijn een collectable Bicycle deck voorzien van klassieke motorfietsen en zijn een prachtig speelkaarten kado voor liefhebbers van oude motoren en kaartspelletjes.

Op voorraad
€ 8,99

Speelkaarten Bicycle AutoBike No. 1 Blauw

Een Amerikaans origineel, het kaartenmerk Bicycle viert meer dan 130 jaar speelkaarten geschiedenis met de reproductie van een vroeg ontwerp Bicycle speelkaarten, genaamd Autobike No. 1. Het Autobike No. 1 deck werd afgedrukt van 1902 tot 1906 en alleen geproduceerd in een rood en blauw speelkaarten deck. Op de achterzijde van deze speelkaarten Bicycle AutoBike No. 1 staan prachtige klassieke motorfietsen afgebeeld met diverse schitterende versieringen. Het kaartdoosje en ontwerpen van de achterkant van deze speelkaarten illustreren de ingewikkelde stijl van de vroege Bicycle en Russell & Morgan speelkaarten.

Dit speelkaarten Bicycle AutoBike No. 1 deck heeft 56 poker formaat speelkaarten, inclusief 2 jokers die geprint zijn op premium Bicycle karton en afgewerkt met de gebruikelijke air-cushion finish van Bicycle zodat deze Bicycle speelkaarten makkelijk schudden en optimaal presteren.

Bicycle Autobike No. 1 Playing Cards
United States Printing Company Russell & Morgan Factories
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 073854023969
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Speelkaarten Bicycle AutoBike No. 1 Blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.