Speelkaarten Bicycle Bourbon


Bicycle heeft dit kaartendeck gemaakt, de speelkaarten Bicycle Bourbon, om je volgende kaartspelletje zo soepel mogelijk te laten verlopen net zoals een fles van je favoriete bourbon; verzamel dus je vrienden, leun achterover en ontspan met een mooie stok speelkaarten dat met zorg is gemaakt en klaar om te spelen is.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Bourbon Whisky speelkaarten

Er is een oud gezegde in Kentucky dat zegt: "Houd je vrienden dichtbij en je bourbon nog dichterbij", nu kun je beide doen met de speelkaarten Bicycle Bourbon. Kentucky produceert elk jaar meer dan 2 miljoen vaten bourbon. Net als de in Kentucky gevestigde distilleerders is Bicycle trots op de producten die ze maakt en vertrouwen ze op het individuele karakter van elk van hun ontwerpen.

De 55 kartonnen speelkaarten, inclusief 2 jokers, zijn gedrukt op poker afmeting premium Bicycle® brand karton en met een klassieke air-cushion finish afgewerkt wat zorgt dat de speelkaarten eenvoudig schudden en optimaal presteren. Deze vintage geïnspireerde speelkaarten zijn voorzien van een aangepaste geïllustreerde voor- en achterkanten en genieten duidelijk van het goede leven.

Bicycle Bourbon Playing Cards
© 2017 The United States Playing Card Company
Speelkaarten sinds 1885
808 PROOF
BOTTLED IN KENTUCKY
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854023952
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Speelkaarten Bicycle Bourbon
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.