Nieuw

Speelkaarten Bicycle MetalLuxe Crimson Rider Back


Speelkaarten Bicycle MetalLuxe Crimson Rider Back, de originele Rider Back achterkant is afgewerkt met een gepatenteerde MetalLuxe® metaalfolie in helder rood, en daarna voorzien van de speciale Bicycle coating die alle producten onderscheidt en wordt tenslotte een echt meesterwerk dankzij de Air-Cushion® afwerking.

Vanwege het handmatige stempelproces kunnen er kleine verschillen zijn van de ene kaart naar de andere.

Op voorraad
€ 14,99

Speelkaarten Bicycle MetalLuxe Crimson Rider Back

Speelkaarten Bicycle MetalLuxe Crimson Rider Back met nieuw premium verpakking. Deze prachtige Crimson Bicycle cards hebben Bicycle’s direct herkenbare design - dit keer met rijke folie achterkanten voor uitzonderlijke schittering. De speciale gestempelde applicatie van metaalfolie wordt gecoat met Bicycle's gepatenteerde coating voordat hun Air-Cushion®-afwerking wordt aangebracht. Het resultaat is een luxe uitstraling met de prestaties en duurzaamheid die alleen verkrijgbaar zijn bij Bicycle playing cards.

LICHT ONTMOET LUXE
De Bicycle® MetalLuxe™ speelkaarten zijn gestempeld met echt metaal en beschikken over de nieuwste technologie van het merk Bicycle® die iconisch design, briljante lichtreflectie en ultieme luxe verenigt. Deze kaarten uit de MetalLuxe™-serie hebben het ingewikkelde Rider Back®-ontwerp en laten het aantrekkingskracht potentieel van metaal op kaarten zien: prachtige kleurtint, niet-schilferende duurzaamheid en gedrukt op eersteklas karton met de gepatenteerde Air-Cushion Finish®. Het volgende niveau in kaartspelen, manipulatie en magie ligt nu in jouw handen. Door het handmatige stempelproces van deze Bicycle speelkaarten kunnen er kleine verschillen zijn van de ene kaart naar de andere.

De Bicycle MetalLuxe Crimson Rider Back speelkaarten zijn geprint door de United States Playing Card Company in de USA op Bicycle® Classic kaartmateriaal en hebben een MetalLuxe® folie applicatie op de achterkant. Deze Bicycle speelkaarten hebben een speciaal gekleurde plaatjes en een air-cushion finish voor een optimaal gevoel, handling en duurzaamheid. Elk Bicycle Foil Back Crimson deck heeft 56 playing cards in poker size inclusief 2 Jokers + 2 Bicycle advertentie speelkaarten. Eigenschappen van de verpakking: houtskoolgrijze, stralende opbergdoos, unieke schoppenaas textuur in reliëf en volledige folie achterkant op het kaartdoosje en folie-accenten aan de voorkant.

Bicycle Foil Back Crimson Playing Cards
© 2021. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854024409
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Speelkaarten Bicycle MetalLuxe Crimson Rider Back
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.