Speelkaarten onderzetters


Met deze speelkaarten onderzetters van Present Time zorg je er direct voor dat er geen kringen meer ontstaan op je tafel tijdens een potje kaarten. Het siliconen materiaal van deze speelkaarten onderzetters is hittebestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Geen voorraad meer
 

Speelkaarten onderzetters

Set van 4 siliconen speelkaarten onderzetters van het merk Present Time in de vorm van de vier speelkaarten symbolen: klaveren, harten, ruiten en schoppen. Deze kaarten onderzetters van Present Time zijn gemaakt van siliconen, een hittebestendig zacht plastic wat goed tegen hoge temperaturen kan en heel eenvoudig schoon te maken is. Vrolijk je (kaart) tafel op met deze nuttige en leuk uitziende speelkaarten onderzetters van Present Time. Deze handige onderzetters zorgen ervoor dat er nooit meer kringen ontstaan op je kaarttafel tijdens een spelletje kaarten. Deze speelkaarten onderzetters set van 4 komen altijd handig van pas tijdens een feestje of bij een heerlijke zomerse barbecue.

De diameter van deze hittebestendige speelkaarten onderzetters zijn 10 centimeter en ze zijn ruim 3 millimeter dik.

Speelkaarten onderzetters
present time SUPRISE ME
Gemaakt in China

Meer informatie
Merk Present Time
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Speelkaarten onderzetters
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.