Kaart speeltafel rond


Deze vaste kaart speeltafel rond met rood speellaken is geschikt voor maximaal 8 spelers en voorzien van 8 ingebouwde RVS drankhouders en houten rand.

Geen voorraad meer
 

Kaart speeltafel rond

Speel thuis met vrienden en familie je favoriete kaartspel aan deze ronde kaart speeltafel geschikt voor maximaal 8 spelers. Het ronde tafelblad heeft een doorsnede van circa 135 cm en is 78 cm hoog. Verder is de ronde kaart speeltafel voorzien van een zwarte skai rand van ongeveer 3 cm dik bij 14 cm breed en afgewerkt met een plastic strip met zilverkleurige nagels rondom de tafel rand. De kaart speeltafel rond heeft 8 ingebouwde en uitneembare roestvrijstalen cupholders die zijn verzonken in de bruin afgewerkte houten rand. Het speelveld is uitgerust met een standaard rood velours speellaken, die je zelf eenvoudig kan vervangen.

TIP: Eenvoudig, snel & goedkoop.
Wil je een bezoek brengen aan ons magazijn/showroom in Waalre? Bel ons dan op 040 230 12 56 of WhatsApp ons op 06 38 14 53 14. Het bezoeken van het magazijn en/of showroom is uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het verzenden van speeltafels naar andere landen dien je altijd even contact op te nemen met onze klantenservice.

Meer informatie
Merk Speelkaartenwinkel.nl
Afmetingen tafel 135 cm x 135cm x 78 cm
Gewicht tafel 25 kg
Type onderstel Tafelpoten
Gewicht onderstel 10 kg
Kleur Speellaken Rood Speellaken
Verpakking Speeltafel Niet van toepassing
Aantal Colli pokertafel 2 colli
Materiaal Speellaken Standaard laken
Speeltafel inclusief Zwarte skairand, Houten racetrack, 8 Drankhouders
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kaart speeltafel rond
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.