Ronde pokertafel dining top


Verander je professionele kaart tafel in een eettafel! Met deze handige en matching dining table top transformeer je in een handomdraai deze ronde pokertafel om in een luxe eetkamertafel voor 8 personen! Eet smakelijk alvast! En heel veel kaart plezier!

Geen voorraad meer
 

Ronde pokertafel dining top zwart

Met deze handige pokertafel dining top transformeer je binnen enkele seconden deze luxe ronde kaart tafel zwart in een praktische eetkamertafel voor 8 personen. Dus mochten je pokervrienden onverwacht toch nog blijven eten? Dan is dat geen probleem met deze prachtige pokertafel dining top. De ronde poker table top is gemaakt van hout en afgewerkt in een zwarte hoogglans pianolak. Als je echt een mooi ronde dining top zoekt voor je pokertafel dan kunnen wij je deze van harte aanbevelen. Deel mooie momenten met familie en vrienden! Alvast eet smakelijk en heel veel poker plezier!

LET OP!
De ronde pokertafel dining top zwart wordt geleverd zonder de pokertafel die je op de afbeeldingen ziet en deze is dus niet bij de prijs inbegrepen. Deze ronde pokertafel dining top zwart is uitsluitend geschikt voor deze luxe ronde kaart tafel zwart met een afmeting van 140 cm x 140 cm x 76 cm.

Kenmerken pokertafel dining top:
- Passend bij: Deze ronde kaart tafel zwart
- Afmetingen: 140 cm x 140 cm x 4 cm
- Hoogte: De totale hoogte van de speeltafel + pokertafel dining top circa 80 cm.
- Materiaal: Hardhout
- Afwerking: Meerdere lagen hoogglans pianolak.
- Kleur: Zwart
- Extra: Voorzien van houten steuntjes aan de binnenkant van de dining top voor extra stevigheid.

TIP: Eenvoudig, snel & goedkoop.
Wil je een bezoek brengen aan ons magazijn/showroom in Veldhoven? Bel ons dan op 040 230 12 56, het bezoeken van het magazijn en/of showroom is uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het verzenden van poker table tops naar andere landen dien je altijd even contact op te nemen met onze klantenservice.

Meer informatie
Merk Speelkaartenwinkel.nl
Afmetingen Tafeltop 140 cm x 140 cm
Kleur Speellaken Groen Speellaken
Tafelblad inclusief Zwarte pianolak, Houten steunen
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ronde pokertafel dining top
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.