Nieuw

Sport weetjes kwartet


Kwartetspel kopen? Met het sport weetjes kwartspel ontdek je de leukste weetjes over diverse sporten. Het sport weetjes kwartet kaartspel van Identity Games biedt kaartplezier voor de hele familie.

Op voorraad
Slechts 4 over
€ 5,99

Sport weetjes kwartet

Het kwartet kaartspel is het leukste kaartspelletje voor de hele familie. Kinderen zijn dol op kwartetten! Op de kwartet kaarten staan de mooiste plaatjes en leukste weetjes over sport. Hoe groot zijn de voeten van de langste basketballer ter wereld? Met hoeveel kilometer per uur racet een bobslee de baan af? Speel, onthoud, verzamel en win! De weetjes kwartet kaartspellen van Identity Games: daar speel en leer je verder mee!

Aantal spelers: Geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Minimum leeftijd: Vanaf 6 jaar ouder.
Speelduur: 20 Minuten.
Inclusief: Spelregels en speeltips.
Kwartet kaarten: Met 38 extra grote kwartet kaarten van 8 cm x 12 cm.
Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden, wegens kleine onderdelen; verstikkingsgevaar. Kleuren en inhoud kunnen afwijken van de afbeelding. Wij adviseren deze informatie te bewaren.

N.B. De selectie van het sport weetjes kwartet is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld door Identity Games. Ondanks de aan de samenstelling van de tekst en beelden bestede zorg kan noch de redactie van het spel, noch de uitgever aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout of onduidelijkheid die in deze uitgave zou kunnen voorkomen.

© 2017, Sport weetjes kwartet®
Identity Games International BV
Made in China

Meer informatie
Merk Identity Games
Index Kaarten Kwartet
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Geplastificeerde Kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sport weetjes kwartet

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.