Stratego kaartspel


Het klassieke spel van slagveld strategie, het Stratego kaartspel van Jumbo is ideaal om mee op reis te nemen en is een prachtig om cadeau te doen.

Stel je de voorste linie strategisch op, verdedig je vlag en probeer de vlag van de vijand te veroveren! Dit superspannende kaartspel bevat alle belangrijke onderdelen van het originele Stratego bordspel.

Geen voorraad meer
 

Stratego kaartspel

Het Stratego kaartspel is een spannend kaartspel met de sterke elementen van het vertrouwde Stratego Originele bordspel: je maakt een geheime opstelling en je doel is om de vijandelijke vlag te veroveren. Aan het Stratego kaartspel zijn een paar nieuwe, spannende regels toegevoegd. Veel speelplezier met dit kaartspelletje van Jumbo, de Stratego Card Game.

Stratego kaartspel:
Aantal spelers: 2+
- Minimum leeftijd: 8 jaar en ouder
- Speeltijd: 45 minuten
- Inhoud: 23 kaarten met rode stukken en 23 kaarten met blauwe stukken.
- Inclusief: Uitgebreide spelregels binnenin de verpakking
- Waarschuwing: Wegens kleine onderdelen is dit kaartspel niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar. Bewaar deze informatie voor raadpleging in de toekomst.

Stratego Card Game
Gemaakt door Koninklijke Jumbo B.V.
onderdeel van Jumbo en Diset
Made in China

Meer informatie
Merk Jumbo
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Kwartet (66 x 100 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Plastic box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Stratego kaartspel
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.