Strik zwart


Een stijlvolle zwarte strik of vlinderdas is perfect voor een elegante finish bij formele kleding en een lekker opvallende toevoeging aan een casual outfit. Het zwarte strikje is een onmisbare accessoire voor de complete James Bond 007 look in een smoking bij een black-tie feest of event.

Geen voorraad meer
 

Strik zwart

Deze zwarte strik is vervaardigd van een polyester met deftig glimmende uitstraling. Past altijd goed om de nek omdat deze strik gemakkelijk in de lengte is aan te passen en eenvoudig goed duurzaam vast klikt. Deze zwarte vlinderdas is 12,5 cm breed, loop uit naar een hoogte van 6,5 centimeter en wordt geleverd in een opbergdoosje met transparante bovenkant.

Strikken zijn traditionele accessoires en worden vaak gedragen bij gelegenheidskleding. De zwarte kleur vlinderdas wordt meestal gedragen bij een smoking. Een smoking wordt gedragen bij feestelijke en of formele gelegenheden als avondkleding.

Meer informatie
Merk speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Strik zwart
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: