Striptease kaarten


De striptease kaarten zijn hot en sexy speelkaarten van Collectable Playing Cards.

Leun achterover, ontspan en geniet van deze stijlvolle striptease speelkaarten.

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 12,95

Striptease kaarten

De meest sexy kaarten die er op de markt te koop zijn, de striptease speelkaarten van Collectable Playing Cards. Striptease lijkt alle regels te overtreden met een in reliëf gemaakte gouden glinsterend kaart doosje, de eerste in zijn soort. Het is niet de bedoeling om afstotelijk over te komen, maar om de onderliggende klasse van de kunstvorm te portretteren. Het striptease kaartspel wordt compleet geleverd met opwindende vrouwen die op zoek zijn naar al je vieze kleine fantasieën. Open het kaarten doosje om een kijkje te nemen bij deze lieve dames en alle mystiek die hoort bij deze striptease kaarten.

De achterkant van de striptease kaarten is voorzien van zwart kant die je uitnodigen om de speelkaarten om te draaien. Alle striptease dames zijn met de hand getekend in hun meest onthullende kleding om de kijker waar voor zijn geld te geven. Het ontwerp is gewoon fantastisch met al het maatwerk van de kunstenaar Alan Vadell. De plaatjes speelkaarten tonen de meest verleidelijke houdingen die een vrouw maar kan geven aan een nieuwsgierige kijker. De speelkaarten symbolen zijn ook op maat gemaakt, ze schitteren met het figuur van de vrouw. De harten en klaveren tonen de schoonheid van de borsten van een vrouw. Schoppen laat kant zien en op de ruiten speelkaarten zie je de buik en voorkant van de dames. De jokers maken het striptease deck compleet, hot en sexy!

Dit striptease kaartspel van Collectable Playing Cards heeft 54 pokerformaat speelkaarten gemaakt van karton en wordt geleverd met 2 Jokers.

Striptease Playing Cards
Expert Playing Card Company NYC
Designed by Alan Vadell
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Expert Playing Card Company
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Striptease kaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.