Suited poker cloth blauw


De afgebeelde prijs is geldig voor een halve meter suited poker cloth blauw. Je kunt dit blauwe kaartlaken kopen in lengtes per halve meter tot een maximum van 3 meter per poker laken. Selecteer hieronder jouw gewenste afmeting van je speellaken suited poker speed cloth blauw.

Geen voorraad meer
 

Suited poker cloth blauw

Professioneel blauw poker laken voor de casino doe-het-zelver, gemaakt van suited speed poker cloth. Het patroon van een suited speed cloth is een herhaling van de vier kaart symbolen: schoppen, harten, klaveren en ruiten die elk in een ruitvormige omtrek zitten. Dit blauwe poker laken dien je zelf te spannen op je pokertafel(s) en is een perfect kaart laken als je zelf een kaarttafel aan het bouwen bent of als je jouw huidige speeltafel(s) eens van een nieuw laken wilt voorzien. LET OP: Dit product wordt speciaal voor je op maat gesneden en kan niet worden teruggestuurd voor restitutie.

Meer informatie
Merk speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Suited poker cloth blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.