Superman Playing Cards

Sneller dan een kogel, krachtiger dan een locomotief ... De man van Staal vecht voor een nooit eindigende strijd om de waarheid, gerechtigheid en de American way.

De Superman playing cards van DC Comics en Cartamundi zijn nu te koop in de speelkaarten shop van Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 4,99

Superman Playing Cards

Prachtige Cartamundi playing cards met één van de meest geliefde DC Super Heroes aller tijden, SUPERMAN. Deze Superman speelkaarten hebben 55 standaard size poker cards inclusief drie Jokers. De Superman playing cards zijn gedrukt op karton door Cartamundi in België in de Europese Unie.

Over Superman
Superman, ook wel 'De Man van Staal' genoemd, is één van de meest populaire superhelden van DC Comics en één van de meest bekendste comic-figuren aller tijden. Superman maakte zijn eerste verschijning in de Amerikaanse Action Comics #1 in 1938. Superman met zijn blauwe uniform en rode cape met het "S" -schild op zijn borst, bezit bovenmenselijke superkrachten zoals: vliegen, onkwetsbaarheid, supersnelheid, warmtevisie, diepvries adem, x-ray vision, bovenmenselijk gehoor, helende factor. Het alter ego van Superman is Clark Jospeh Kent, een journalist die voor de Daily Planet krant werkt. Andere bekende personages uit de Superman franchise zijn Lois Lane en zijn aartsvijanden Lex Luthor, Doomsday, Darkseid, General Zod, Parasite, Toyman en Brainiac. Superman is er om de mensheid te verdedigen tegen allerlei bedreigingen en tegelijkertijd de waarheid, gerechtigheid en de American way te verdedigen! Superman wordt vaak gezien als een cultureel icoon van Amerika.

Superman

Superman DC Comics Playing Cards
SUPERMAN and all related characters and
elements ® & TM DC Comics. WB SHIELD: ® & TM
Cartamundi sinds 1765
Made in EU

Meer informatie
Merk Cartamundi
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Superman Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.