Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Superman Playing Cards

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Sneller dan een kogel, krachtiger dan een locomotief ... De man van Staal vecht voor een nooit eindigende strijd om de waarheid, gerechtigheid en de American way.


De Superman playing cards van DC Comics en Cartamundi zijn nu te koop in de speelkaarten shop van Speelkaartenwinkel.nl.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,99
€ 4,99

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 9,98

  1.    Huidig productSuperman Playing Cards
  2.    Batman Playing Cards

Productbeschrijving

Details

Superman Playing Cards

Prachtige Cartamundi playing cards met één van de meest geliefde DC Super Heroes aller tijden, SUPERMAN. Deze Superman speelkaarten hebben 55 standaard size poker cards inclusief drie Jokers. De Superman playing cards zijn gedrukt op karton door Cartamundi in België in de Europese Unie.

Over Superman
Superman, ook wel 'De Man van Staal' genoemd, is één van de meest populaire superhelden van DC Comics en één van de meest bekendste comic-figuren aller tijden. Superman maakte zijn eerste verschijning in de Amerikaanse Action Comics #1 in 1938. Superman met zijn blauwe uniform en rode cape met het "S" -schild op zijn borst, bezit bovenmenselijke superkrachten zoals: vliegen, onkwetsbaarheid, supersnelheid, warmtevisie, diepvries adem, x-ray vision, bovenmenselijk gehoor, helende factor. Het alter ego van Superman is Clark Jospeh Kent, een journalist die voor de Daily Planet krant werkt. Andere bekende personages uit de Superman franchise zijn Lois Lane en zijn aartsvijanden Lex Luthor, Doomsday, Darkseid, General Zod, Parasite, Toyman en Brainiac. Superman is er om de mensheid te verdedigen tegen allerlei bedreigingen en tegelijkertijd de waarheid, gerechtigheid en de American way te verdedigen! Superman wordt vaak gezien als een cultureel icoon van Amerika.

Superman

Superman DC Comics Playing Cards
SUPERMAN and all related characters and
elements ® & TM DC Comics. WB SHIELD: ® & TM
Cartamundi sinds 1765
Made in EU

Extra informatie

Extra informatie

Merk Cartamundi
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Superman Playing Cards

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: