Superman speelkaarten DC Comics Tin Box


Tin case met 55 vintage Superman playing cards van Cartamundi, gemaakt in de Europese Unie voor Superheroes.

Deze Superman speelkaarten DC Comics Tin Box zijn een perfect cadeau en nu te bestellen bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
Slechts 9 over
€ 8,99

Superman speelkaarten DC Comics Tin Box

Prachtige vintage Cartamundi playing cards met één van de meest geliefde DC Superhelden aller tijden, SUPERMAN. Deze Superman speelkaarten hebben 55 standaard size poker cards inclusief drie Jokers. De Superman playing cards zijn geprint op karton door Cartamundi in België in de EU. De DC Super Heroes playing cards worden geleverd in een tin box. Een vintage metalen tinnen blikje met 55 originele DC Comics playing cards van Superman maken dit speelkaarten deck een must have voor alle superhelden.

De DC COMICS SUPERHERO TINS zijn er in 4 verschillende uitvoeringen: Superman, Batman, The Joker en Harley Quinn. Deze playing cards collectie van Cartamundi en DC Comics wordt later dit jaar uitgebreid met nieuwe DC COMIC karakters.

Over Superman
Superman, ook wel 'De Man van Staal' genoemd, is één van de grootste superhelden van DC Comics en één van de meest bekendste comic-figuren aller tijden. Superman maakte zijn eerste verschijning in de Amerikaanse Action Comics #1 in 1938. Superman met zijn blauwe uniform en rode cape met het "S" -schild op zijn borst, bezit bovenmenselijke superkrachten zoals: vliegen, onkwetsbaarheid, supersnelheid, warmtevisie, diepvries adem, x-ray vision, bovenmenselijk gehoor, helende factor. Het alter ego van Superman is Clark Jospeh Kent, een journalist die voor de Daily Planet krant werkt. Andere bekende personages uit de Superman franchise zijn Lois Lane en zijn aartsvijanden Lex Luthor, Doomsday, Darkseid, General Zod, Parasite, Toyman en Brainiac. Superman is er om de mensheid te verdedigen tegen allerlei bedreigingen en tegelijkertijd de waarheid, gerechtigheid en de American way te verdedigen! Superman wordt vaak gezien als een cultureel icoon van Amerika.

Superman Playing Cards DC Comics Tin Box
Warner Superhero Tins Superman
SUPERMAN and all related characters and
elements ® & TM DC Comics. WB SHIELD: ® & TM
Cartamundi sinds 1765
Made in EU, for SUPERHEROES

Meer informatie
Merk Cartamundi
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Metalen box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Superman speelkaarten DC Comics Tin Box

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.