Surf speelkaarten van Riffle Shuffle


Droom je er ook voortdurend van om op het strand te zijn en op de golven te surfen? Dario Genuardi, een ontwerper afkomstig van de Canarische Eilanden, wil je meenemen door zijn leven als surfer met deze Surf speelkaarten van Riffle Shuffle.

En terwijl jij deze surf playing cards by Riffle Shuffle vasthoudt, of je nu op je werk of in de stad zit, zul jij je zeker identificeren met wat er onder Ace of Spades staat: WERK IS KLOTE, GA SURFEN!!!

Deze surfboard playing cards zijn een volledig gemarkeerd deck!

Op voorraad
€ 13,95

Surf speelkaarten van Riffle Shuffle

Leef het leven op jouw manier, wat andere mensen ook denken. Deze surfboard speelkaarten brengen je de moed om jouw eigen pad te kiezen en het te volgen! Elke dag zoeken veel mensen de perfecte plek om te surfen, en jagen achter de perfecte golf aan. Met het surfplank deck hoef je niet ver en wijd te reizen, het enige wat je hoeft te doen is jouw verbeelding de vrije loop te laten! Door te surfen komen allerlei soorten mensen samen en delen ze hun gemeenschappelijke interesse. Je hebt de coole man en de Rasta-surfer, de jongere en de oude man, de wijze shaper en de yoga hippie man, de veganist of de BBQ-liefhebber.

De kleur van de branding is de kleur van het zuiverste witte strand wat je doet denken aan Hawaï, Teahupo'o, Bali, of misschien Mentawai? De schoonheid van een strand is omgeven door de kleuren van de tuck case. Word wakker, neem je surfplank en ga op verkenning! De Joker speelkaarten zijn geïnspireerd op Polynesische tiki maskers. Eigenlijk is surfen een integraal onderdeel van het leven van de Polynesiërs. Het heeft niet alleen hun dagelijks leven beïnvloed, maar ook hun religie en mythologie. De twee Joker playing cards zijn een eerbetoon aan deze prachtige uitvinding die ons in staat stelde om dicht bij de natuur te zijn, zelfs in de moderne tijd.

Riffle Shuffle's volledig gemarkeerd deck
De achterkant van deze surf kaarten zijn speciaal aangepast voor kaartgoochelaars, en de kleine markering helpt hen om met de helft van de inspanning twee keer het resultaat te krijgen. Laten we de banden van de camper nader bekijken. De vier kaartsymbolen hebben achterin een uniform ontwerp, maar bij nader inzien valt er een klein detail in de zonnestralen op, evenals de banden van de truck. Schoppen hebben een perfect ronde, volle banden op de camper, de klaveren hebben slechts de helft van elke band, de ruiten speelkaarten hebben de helft van de voorbanden en ten slotte de harten kaarten hebben de helft van de achterbanden en de volledige voorband van de camper.

Hier is een kleine gids voor de zonnestralen: De 13 zonnestralen vertegenwoordigen de nummers 1-10 en JQK. Een kleine onderbreking in één van de lijnen stelt je in staat om op het eerste gezicht precies aan te geven welke kaart het is. Hoewel dit een grote hulp voor je zal zijn, omdat het detail zo klein en slim is als het is, heeft het publiek geen enkele mogelijkheid om het op te merken. Elk van de zonnestralen staat voor één van de nummers of court cards (A-K). De speelkaart is bijvoorbeeld de ruiten vijf. Dat betekent dat de voorste band voor de helft (dat wil zeggen ruiten) zal zijn en dat de vijfde zonnestraal een kleine onderbreking zal hebben.

De Surf playing cards by Riffle Shuffle bestaan uit 56 poker size playing cards gedrukt door USPCC en afgewerkt met een air cushion finish op het legendarische Bee-Crushed karton. Deze surf speelkaarten hebben 2 Jokers + 1 Riffle Shuffle Playing Card Co reclame speelkaart en 1 double backer gaff kaart. Dit surf deck is gefinancierd door een kickstarter playing cards crowdfunding campagne en is een limited edition van 2.500 decks.

Surf Playing Cards by Riffle Shuffle
First edition / Blue produced by Kevin Yu
Designed by Dario Genuardi
Riffle Shuffle Playing Card Co
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Riffle Shuffle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Surf speelkaarten van Riffle Shuffle

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.