Nieuw

Surprise Deck Playing Cards V3


Xiaoshuai, de ontwerper van deze Surprise deck playing cards V3 is een beroemde Chinese cartoonist, designer en magician. Zijn stripverhaal, "MAGICIAN NO.2", is populair in heel China.

Als het meest populaire werk van de Bacon Playing Card Company zal de Surprise Deck Series V3 een atoombom zijn in de kaartenwereld.

Op voorraad
€ 10,99

Surprise Deck Playing Cards

De Surprise Deck speelkaarten V1 (grijs) en V2 (geel), ontworpen door Xiaoshuai, gingen als warme broodjes over de toonbank op de Aziatische speelkaarten markt. Deze keer is de Surprise Deck V3 (roze) geboren. Het V3 deck behoudt het klassieke back design maar gebruikt rose roze, een gladde en heldere kleur, om de roos weer te geven. Rozenroze is een opvallende maar zachte kleur, die een dromerige sfeer creëert en mensen aan een fascinerende rozengeur doet denken. De Surprise Deck playing cards V3 biedt dus een historische botsing met edelmoedigheid en schattigheid. Als je dit speelkaarten deck krijgt, zul je diep onder de indruk zijn van de talenten van Xiaoshuai. Niet alleen de kleuren zijn opnieuw gedefinieerd, maar ook de plaatjes speelkaarten zijn opnieuw ontworpen. Er zitten wat paaseieren en veel details in deze verrassing speelkaarten verborgen.

Deze Surprise speelkaarten zijn ontworpen door Xiaoshuai en hebben 55 poker formaat speelkaarten gemaakt door the Bacon Playing Card Company in Beijing in China. Het Surprise deck wordt geleverd met 2 Jokers + 1 split face card van een kussende schoppen heer en de harten dame. Het Surprise Deck V3 maakt gebruik van een magische afwerking om het glad te maken - gemakkelijk om magie en cardistry in je handen te creëren.

Surprise Deck Playing Cards
Design by Xiaoshuai Studio
Produced & Distributed By Bacon Playing Card Company © 2019
Made in Beijing, China

Meer informatie
Merk Bacon Playing Card Company
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Roze
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Surprise Deck Playing Cards V3

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.