Tactic Playing Cards Big Face Blauw


Duidelijke speelkaarten bestellen met extra grote indexen? Dan zijn deze zeer duidelijke Big Face speelkaarten van Tactic zeker iets voor jou!

De Tactic playing cards Big Face zijn gemaakt van karton, hebben een standaard afmeting en zijn voorzien van een plastic coating.

Geen voorraad meer
 

Tactic Playing Cards Big Face Blauw

Goede speelkaarten in bridge formaat met klassieke illustraties en met zeer duidelijk, extra grote kaartsymbolen. De Tactic playing cards Big Face zijn gemaakt in Finland en staan garant voor uren kaartplezier! De plastic toplaag zorgt voor een lange levensduur en voorkomt plakkerige speelkaarten en beschermt deze bridge speelkaarten. Deze klassieke playing cards met grote kaartsymbolen zijn perfect voor diverse kaartspelletjes en het zijn één van de goedkoopste speelkaarten die momenteel op internet te koop zijn. Deze Big Faces speelkaarten van Tactic zijn uitermate geschikt voor ouderen en senioren.

55 Bridge size playing cards inclusief 3 jokers, gedrukt op karton en afgewerkt met een plastic coating.

Tactic Playing Cards Big Face
Tactic Games Oy
Made in Finland

Meer informatie
Merk Tactic
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Bridge (59 x 91 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tactic Playing Cards Big Face Blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.