Tactic Speelkaarten

Tactic Games werd opgericht in 1967 in Pori in Finland. Al meer dan veertig jaar maakt Tactic Games Oy speelkaarten en kaart- en dobbelspellen. De meeste producten van Tactic worden in Finland ontworpen en vervaardigd omdat ze bij Tactic geloven dat huiselijkheid een teken van een bepaalde kwaliteit is. Bij Tactic maken ze dus hoge kwaliteit speelkaarten en kaartspellen voor kaartspelers van alle leeftijden.

Welkom in de spannende wereld van Tactic!

De combinatie van innovatieve nieuwe speelkaarten en bewezen klassiekers maakt Tactic speelkaarten tot één van de meest succesvolle fabrikanten van speelkaarten en kaartspellen geschikt voor gezellige kaartmiddagen en ouderwetse spelletjesavonden. Het assortiment van Tactic games varieert van nieuwe speelkaarten decks zoals de colour-in playing cards tot en met spannende kaart klassiekers zoals populaire dobbelspellen en populaire kaartspellen. De gezelschapsspellen van Tactic Games zijn gericht op strategie met een beetje geluk.

Tactic speelkaarten kopen? Bij Speelkaartenwinkel.nl hebben we een groot aanbod aan Tactic speelkaarten die we direct uit voorraad leveren, kijk zelf maar eens hieronder!

Bekijken als Raster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Plastic Speelkaarten Pro Poker Rood
  € 9,99
  Geen voorraad meer
 2. Queen of Colours inkleur speelkaarten
  € 3,99
  Geen voorraad meer
 3. Pin Up Colour In Playing Cards Pin Up Colour In Playing Cards Nieuw
  Pin Up Colour In Playing Cards
  € 3,99
  Geen voorraad meer
 4. Populaire kaartspellen
  € 12,95
  Geen voorraad meer
 5. Populaire dobbelspellen
  € 12,95
 6. YATZY Tactic dobbelspel YATZY -33.47%
  Tactic dobbelspel YATZY
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 11,95
Bekijken als Raster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren