Nieuw-10.41%

Tally-Ho playing cards MetalLuxe rood


Tally-Ho playing cards MetalLuxe rood van US Playing Cards, het ultieme in klassieke luxe speelkaarten! Tally-Ho speelkaarten zijn perfect voor het spelen van kaartspellen, verzamelen, cardistry en magie.

Tally-Ho® MetalLuxe® speelkaarten zijn gestempeld met echt metaal en hebben een schitterende lichtreflectie en ultieme luxe. Tally-Ho MetalLuxe, het volgende niveau in card play, manipulatie en magie ligt nu in jouw handen.

Op voorraad
Slechts 8 over
Speciale prijs € 12,99 Normale prijs € 14,50

Tally-Ho playing cards MetalLuxe rood

Tally-Ho MetalLuxe® speelkaarten zijn het ultieme luxe verzamelspeelkaarten deck. Tally-Ho MetalLuxe playing cards zijn voorzien van het klassiek mooie Tally-Ho cirkelvormige kaartontwerp in een verzamelaarseditie. Het kaartendoosje en de achterkant van de kaart zijn beide gestempeld met echte metaalfolie om een briljant oogverblindende glans te bereiken. De kaartendoos heeft een prachtige, opvallende rode folie en een glanzende goudfolie, terwijl de achterkant van de kaart is gestempeld met een prachtige rode folie om het klassieke Tally-Ho Circle Back ontwerp te creëren. De speelkaarten plaatjes zijn opnieuw gekleurd om overeen te komen met de prachtige kleuren van de achterkant en het speelkaarten doosje.

Tally-Ho playing cards MetalLuxe rood hebben een klassieke Linoid afwerking die alleen USPCC kan produceren, waardoor Tally-Ho speelkaarten een linnenstructuur krijgen. De Linoid Finish helpt de kaarten soepel van elkaar af te glijden terwijl ze geschud worden, wat zorgt voor een optimale kaart gevoel.

De Tally-Ho playing cards MetalLuxe rood hebben 56 speelkaarten in poker size inclusief 2 Jokers + 2 Tally-Ho advertentie speelkaarten en zijn geprint door de United States Playing Card Company in de USA op premium papier met een linoid finish, wat Tally-Ho speelkaarten die unieke textuur gevoel geeft.

Tally-Ho Red MetalLuxe Playing Cards
©2021. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Tally-Ho
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854094297
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tally-Ho playing cards MetalLuxe rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.