Tally-Ho Speelkaarten Circle Back Rood


De Tally-Ho speelkaarten original circle back zijn een tijdloze klassieker.

De Tally-Ho speelkaarten Circle Back is een favoriet onder cardisten en andere card magicians vanwege hun visuele uitstraling en de nadruk die het ontwerp aan de achterkant van de speelkaarten legt op bewegingen zoals pirouettes! Tally-Ho Circle Back, de perfecte speelkaarten voor kaarttrucs, flourishing en fanning!

Op voorraad
€ 4,99
  • Koop 6 voor € 4,49 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 12 voor € 4,40 per stuk en bespaar 12%

Tally-Ho Speelkaarten Circle Back Rood

De hoge kwaliteit en linoide afwerking van Tally-Ho speelkaarten maken ze tot een topkeuze bij card magicians en card flourishers. De linoide afwerking voegt een extra laag toe aan de Tally-Ho speelkaarten om te voorkomen dat de Circle Back speelkaarten kleverig worden. Deze Original Circle Back speelkaarten stralen elegantie, kwaliteit en verfijning uit. De Tally-Ho speelkaarten Circle Back zijn te koop bij speelkaarten winkel in standaard rode of blauwe kleuren. De Tally-Ho speelkaarten Circle Back zijn onze favorieten en misschien wel één van de beste speelkaarten voor card magic die ooit geproduceerd zijn, deze Tally-Ho speelkaarten verdienen zeker een plaats in je speelkaarten collectie!

Het Tally-Ho Circle Back deck heeft 55 poker formaat speelkaarten inclusief 2 jokers + 1 poker guide kaart en is geprint op premium karton van USPCC en afgewerkt met een linoid finish.

Tally-Ho No. 9 Playing Cards
The U.S. Playing Card Company
Tally-Ho Original Circle Back Playing Cards
Made in U.S.A.

Meer informatie
Merk Tally-Ho
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854000090
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tally-Ho Speelkaarten Circle Back Rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.