Nieuw

The Beatles playing cards Yellow Submarine


The Beatles playing cards Yellow Submarine, een speciale uitgave van theory11 speelkaarten geïnspireerd op de animatiefilm uit 1968.

Ga met Paul, John, George en Ringo mee op een reis op een gele onderzeeër naar Pepperland om de muziekminnende inwoners te redden van de Blue Meanies! Ze maken geen schijn van kans tegen de groovy deuntjes van de Fab Four.

Op voorraad
€ 13,95

The Beatles playing cards Yellow Submarine

The Beatles playing cards Yellow Submarine met favoriete personages en kunstwerken van het iconische geanimeerde muzikale avontuur. De Yellow Submarine decks zijn geïllustreerd met opmerkelijke details en kleurrijke, levendige beelden. "Het zit allemaal tussen de oren, weet je!"

All You Need Is Love, kleurrijk speelkaarten doosje
Gekleed in de iconische stijl van Yellow Submarine, vertegenwoordigen de dozen perfect het karakter en het leven van zowel de film als het album met de leden van de band: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Met tactiele reliëfdruk en diepzwarte folie accenten zijn dit enkele van de meest levendige, speelse ontwerpen die theory11 ooit hebben geproduceerd.

Allemaal samen nu, volledig op maat gemaakt ontwerp
Het kaartdoosje, het ontwerp aan de achterkant en alle voorkanten zijn zorgvuldig gemaakt om eer te bewijzen aan Yellow Submarine. Maak een ritje naar Pepperland elke keer dat je de speelkaarten in je hand houdt en tevoorschijn haalt om te spelen; je zult het gevoel hebben dat je een deel van de film bent geworden!

"Het zit allemaal tussen de oren, weet je!"
Duik in de wonderbaarlijke, grillige wereld van Yellow Submarine en maak deel uit van de ervaring die een revolutie teweegbracht in de kunst van animatie. De mensen van Pepperland zullen blij zijn dat je een bezoek hebt gebracht - Chief Blue Meanie moet worden gestopt!

Elk Yellow Submarine deck heeft 56 pokerformaat speelkaarten gemaakt van karton inclusief 2 Jokers + 2 theory11 Yellow Submarine speelkaarten. De Yellow Submarine premium playing cards zijn geproduceerd door theory11 in de Verenigde Staten van Amerika. Theory Eleven produceert 's werelds beste speelkaarten. De ultieme high-end, luxe speelkaarten. De Yellow Submarine speelkaarten zelf zijn gemaakt in de VS - gedrukt op FSC-gecertificeerd papier afkomstig van duurzame bossen, plantaardige inkten en op zetmeel gebaseerde laminaten.

The Beatles logo theory11

The Beatles Yellow Submarine Playing Cards
Premium speelkaarten geproduceerd door theory11
© 2021 Subafilms Ltd. A Yellow Submarine™ Product.
Made in America

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:The Beatles playing cards Yellow Submarine
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.