Nieuw

The Beatles speelkaarten oranje


Koop nu online bij speelkaarten winkel deze Theory Eleven The Beatles speelkaarten oranje.

Op voorraad
€ 10,95

The Beatles speelkaarten oranje

The Beatles transformeerden het landschap van populaire muziek en brachten een revolutie teweeg in de muziekindustrie, waardoor ze de meest invloedrijke en best verkopende band aller tijden werden.

All You Need Is Love, kleurrijke speelkaarten doosje
Gekleed in de stijl van de iconische Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, de kaartdoosjes vertegenwoordigen perfect elk fanfare-uniform dat wordt gedragen door de leden van de band: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Met reliëf op meerdere niveaus en verijdelde kleuraccenten, zijn dit de meest levendige en opvallende kaartdoosjes die theory11 ooit heeft geproduceerd.

Here Comes The Sun, volledig op maat gemaakt design
Het doos, het ontwerp van de achterkant en alle plaatjes speelkaarten zijn zorgvuldig gemaakt om hulde te brengen aan de legendarische geschiedenis en blijvende erfenis van de band. Van de begindagen in Liverpool tot het feit dat het een wereldwijd fenomeen werd, maak een reis met de band telkens wanneer je de kaarten in je hand houdt en tevoorschijn haalt om te spelen.

Come Together, met de favorieten van de fans
Ontdek callbacks naar je favoriete nummers in hun discografie! Van "Lucy In The Sky With Diamonds" tot "Eleanor Rigby" en "Blackbird", je moet goed kijken en op play drukken bij het nummer van je keuze. Als je de referentie niet helemaal kunt onderscheiden, kun je altijd een beetje hulp krijgen van je vrienden!

Elk Beatles kaartspel heeft 56 poker formaat speelkaarten gemaakt van karton inclusief 2 Jokers + 2 theory11 Beatles playing cards. The Beatles premium speelkaarten worden geproduceerd door Theory Eleven in de USA. Theory11 produceert 's werelds beste speelkaarten. De ultieme high-end, luxe speelkaarten.

The Beatles Playing Cards
Premium speelkaarten geproduceerd door theory11
© 2021 Apple Corps Ltd. A Beatles™ Product.
Gemaakt in Amerika

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Oranje
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:The Beatles speelkaarten oranje
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.