Nieuw-7.5%

The Dead Man's Deck: Unharmed Edition speelkaarten


De legende gaat dat de legendarische cowboy en gokker Wild Bill Hickok azen en achten vasthield toen hij in 1876 in Deadwood, Dakota Territory in de Verenigde Staten van Amerika tijdens een spelletje poker in zijn rug werd geschoten, een poker hand die bekend werd als de Dead Man's Hand.

Bestel het Dead Man's Deck: Unharmed Edition speelkaarten nu online bij Speelkaartenwinkel.nl! Misschien wel de meest beroemde poker hand in het pokerspel, Dead Man's Hand!

Op voorraad
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,00

The Dead Man's Deck: Unharmed Edition speelkaarten

Toen Vanishing Inc. het "Dead Man's Deck" voor het eerst uitbracht, werd het vrijwel onmiddellijk één van hun snelst verkopende decks speelkaarten ooit. Naast het verbluffende ontwerp had dit deck één van de meest unieke kenmerken die ooit in een custom deck speelkaarten zijn geïntegreerd. Geïnspireerd door het verhaal van Wild Bill Hickock, die werd doodgeschoten tijdens een pokerspel aan het einde van de 19e eeuw, kwam het "Dead Man's Deck" met een replica van een musketbal die dwars door het midden van de speelkaarten stak. Hoewel deze ongebruikelijke eigenaardigheid geliefd was bij verzamelaars, maakte het de speelkaarten ook vrij onpraktisch voor goochelaars en, ironisch genoeg, pokerspelers.

Na het ontvangen van talloze verzoeken voor een versie zonder gat, is Vanishing Inc. verheugd om de "Dead Man's Deck: Unharmed Edition" te introduceren. Met uitzondering van het ontbreken van een kogelgat, is elk aspect van dit geweldige deck speelkaarten prachtig op dezelfde manier aangepast als het origineel. Het is zorgvuldig verouderd om te lijken op de speelkaarten die werden gebruikt tijdens het tijdperk van Wild Bill Hickock. De "Dead Man's Hand" (azen met achten) die Wild Bill volgens geruchten vasthield op het moment van zijn dood, is ook met bloed bespat om deze noodlottige dag te herdenken.

THE DEAD MAN’S DECK: AA88
James "Wild Bill" Hickok is één van de meest gevierde figuren in het Amerikaanse Westen. Hickok werd erkend als een veteraan uit de burgeroorlog en een bekende schutter en Wild Bill was het meest bekend om zijn kaart vaardigheden. Op 2 augustus 1876 speelde Hickok het kaartspel five-card stud poker toen hij in zijn rug werd geschoten. Hij had twee paar: zwarte azen en zwarte achten als zijn "up cards" en deze pokerhand is over de hele wereld bekend geworden als de Dead Man's Hand. Dit is het Dead Man’s Deck: AsAc8s8c.

Deze Dead Man's playing cards zijn door Cartamundi in België gedrukt op premium Slimline B9 stock, de "Dead Man's Deck: Unharmed Edition" is nu de perfecte manier om een vleugje geschiedenis in elke kaart game te brengen, of je favoriete kaarttruc of cardistry te verlevendigen. Elke Dead Man's Deck wordt geleverd met 56 speelkaarten met 1 foto speelkaart van James "Wild Bill" Hickok, 1 Dead Man's Deck uitleg kaart, 1 blanco face kaart en 1 double backer kaart.

No. 11 The Dead Man's Deck Playing Cards Unharmed Edition
Fine Quality Playing Cards
Deadwood, Dakota Territory
VANISHING inc.
Geproduceerd door Cartamundi
Gemaakt in België

Meer informatie
Merk Cartamundi
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers Geen Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Crushed Stock
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:The Dead Man's Deck: Unharmed Edition speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: