Nieuw

The Dead Man's Deck Playing Cards

De legende gaat dat de legendarische cowboy en gokker Wild Bill Hickok azen en achten vasthield toen hij in 1876 tijdens een potje pokeren in zijn rug werd geschoten, een poker hand die bekend werd als de Dead Man's Hand.

De Dead Man's playing cards worden geleverd met een musketkogel en een verschroeid kogelgat door elke playing card en is een prachtige aanvulling op elke speelkaartencollectie.

Op voorraad
€ 13,95

The Dead Man's Deck Playing Cards

In 1876 was de legendarische cowboy en gokker Wild Bill Hickok aan het kaarten in Deadwood, Dakota Territory in de USA. Hij werd in zijn rug geschoten voordat Wild Bill zijn hand kon spelen.... en de legende gaat dat hij azen en achten vasthield: De Dode Man's Hand. Met The Dead Man's Deck Playing Cards vieren we de erfenis van Wild Bill Hickok en de gokverhalen van het Wilde Westen. Dit prachtige poker kaartspel is vol met details rondom Wild Bill en zijn legendarische verleden. Het ontwerp van deze speelkaarten is trouw aan de tijd, met een sierlijk, grijs patroon en oude plaatjes op despeelkaarten. En natuurlijk zijn de azen en achten, nou ja, bloederig. Kenmerkend voor deze Dead Man's Deck playing cards is echter dat er een kogelgat dwars door het midden van de speelkaarten is geschoten, samen met een herdenkings musketkogel die in het gat is geplaatst. Elk Dead Man's Deck wordt geleverd met deze musketkogel en een verschroeid kogelgat door het hele poker kaartspel.

THE DEAD MAN’S DECK: AA88
James "Wild Bill" Hickok is één van de meest gevierde figuren in het Amerikaanse Westen. Hickok werd erkend als een veteraan uit de burgeroorlog en een bekende schutter en Wild Bill was het meest bekend om zijn kaart vaardigheden. Op 2 augustus 1876 speelde Hickok het kaartspel five-card stud poker toen hij in zijn rug werd geschoten. Hij had twee paar: zwarte azen en zwarte achten als zijn "up cards" en deze pokerhand is over de hele wereld bekend geworden als de Dead Man's Hand. Dit is het Dead Man’s Deck: AsAc8s8c.

Nu kun je de illustere verhalen van Wild Bill Hickok en het gokken in het Wilde Westen herbeleven met het prachtige Dead Man's Deck. Deze gelimiteerde editie, collectors deck of playing cards, is gemodelleerd naar de playing cards van Wild Bill Hickok die gebruikt werd op die noodlottige dag compleet met zijn versleten en vintage-stijl plaatjes speelkaarten.

Dit Dead Man's Deck heeft 54 poker formaat speelkaarten geprint door de Expert Playing Card Company in Taiwan op karton en zijn inclusief 1 foto kaart van James “Wild Bill” Hickok en 1 Dead Man’s Deck uitleg speelkaart + 1 musketkogel.

No. 10 The Dead Man's Deck Playing Cards

Fine Quality Playing Cards

Deadwood, Dakota Territory
VANISHING inc.

Produced by the Expert Playing Card Co.
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Expert Playing Card Company
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:The Dead Man's Deck Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.