The Little Deck of Horrors


The Ellusionist kaarten company uit Amerika en Cartamundi uit België hebben samengewerkt aan deze horror speelkaarten genaamd The Little Deck of Horrors.

Deze zeer griezelige speelkaarten zijn voorzien van afbeeldingen van demonen, goblins, geesten en spoken. boo!

Op voorraad
Slechts 4 over
€ 12,95

The Little Deck of Horrors

WAARSCHUWING! Houd je ogen en handen altijd in het voertuig. Geniet van de rit.

The Little Deck of Horrors is een viering van de nostalgisch enge "Ghost Train" met gezichten achtervolgd door demonen, goblins, geesten en spoken. Voor diegenen die dapper genoeg zijn om er aan toe te geven, wordt Horrors een grillige rit door de tijd, is het een bezoek aan de slechte karakters uit onze jeugd. Het Little Deck of Horrors vangt de gloed van neon kermislampen, omdat ze scherp over het ontwerp van de achterkant van deze horror speelkaarten schieten, aangevuld met een caleidoscoop van schedels.

De kaarten zelf zijn zorgvuldig getest op optimale duurzaamheid en zijn gedrukt op de nu beroemde papier met B9-afwerking van Cartamundi. Deze poker size speelkaarten hebben de vertrouwde Ellusionist kwaliteit en worden geleverd met 2 jokers + 1 double backer. Sommige mythen zijn echt, dus als je het nog nooit hebt geprobeerd, mis je iets.

Als je dit horror deck ooit neer kunt leggen, gaat het schoppen en schreeuwen in een aan de zijkant openend kaartdoosje. Eventjes gevangen in een glad glanzende speelkaartendoosje tot zijn volgende uitje.

Maak een ritje… als je durft.

The Little Deck of Horrors
Created and Distributed By The Ellusionist Playing Cards Company
Cartamundi speelkaarten
Made in Belgium

Meer informatie
Merk Ellusionist
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:The Little Deck of Horrors
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.