The School of Cardistry V4 Deck

The School of Cardistry V4 Deck is de vierde versie van de School of Cardistry. Deze versie is ontworpen door de getalenteerde Edo Huang, een gerenommeerde ontwerper in de cardistry scene.

Deze School of Cardistry speelkaarten van NDO zijn zeer goede cardistry kaarten, een perfect cardistry deck om cuts en displays er clean en cool uit te laten zien!

Let op!: Dit zijn geen standaard speelkaarten en daarom niet geschikt voor kaartspelletjes!

Op voorraad
Slechts 7 over
€ 15,95

The School of Cardistry V4 Deck

Sinds het bescheiden begin 5 jaar geleden is het YouTube-kanaal van School of Cardistry uitgegroeid tot een integraal onderdeel van de Cardistry community en biedt het een gratis en gemakkelijk toegankelijke bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van deze speelkaarten kunst. The School of Cardistry heeft nu 100.000 abonnees bereikt.

Met een wrap-around tuck ontwerp, de nieuwste toegang tot de meest populaire serie speelkaarten van de New Deck Order kenmerkt de nieuwe kijk van NDO op de "Beyond Borders" design, met spiralen die echoën voorbij de speelkaarten. Deze 4de versie van het School of Cardistry deck draagt de handtekening van elk School of Cardistry playing cards deck met niet standaard gezichten.

Het gebruik van de Pantone kleur van het jaar, ultra violet, en de gesplitste complementaire kleur oranje, brengt vibratie en leven naar jouw cardistry. Ontworpen om draaiende bewegingen te accentueren, hebben de achterkanten van deze speelkaarten afwisselend paarse en oranje spiralen die van kleur lijken te veranderen wanneer je pirouettes uitvoert. Het School of Cardistry V4 Deck is gedrukt op een pittige maar toch zachte stock, verbeterd van de populaire stock van de Jaspas Deck Favorite Day editie.

52 Niet standaard speelkaarten gemaakt in van karton in poker formaat + 2 NDO playing cards. Deze School of Cardistry speelkaarten zijn speciaal gemaakt voor cardistry en is niet geschikt om kaartspellen mee te spelen.


School of Cardistry Playing Cards

By The New Deck Order

Edo Huang Design

Made in Singapore

Meer informatie
Merk The New Deck Order

Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Cardistry Faces
Beschikbare kleuren Paars
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:The School of Cardistry V4 Deck

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.