Autumn Circle Back Tally-Ho Playing Cards 2020


Warme herfstelementen en nieuwe kleuren gaan samen in deze speciale editie van Tally-Ho® Circle Back, de Autumn Circle Back Tally-Ho playing cards 2020.

De herfstschoonheid zal zowel flourishers als kaartgoochelaars verblijden!

Op voorraad
€ 8,99

Autumn Circle Back Tally-Ho Playing Cards 2020

De kleuren van Tally-Ho Autumn Circle Back speelkaarten zijn afgeleid van prachtige herfsttaferelen. Geïnspireerd door het rood en geel van draaiende bladeren, geoogste granen, de stevige herfstwind en andere elementen, geven deze speelkaarten elk kaartspel of cardistry performance een warm herfstgevoel. Ontwerpelementen die aan de opnieuw gekleurde card faces zijn toegevoegd om cardistry prestaties te verbeteren met behoud van superieure speelbaarheid.

De Autumn Circle Back Tally-Ho playing cards 2020 hebben 56 pokerformaat speelkaarten inclusief 2 Jokers + een bijpassende Blank Face en Double Back kaart speciaal voor magie. Dit Tally-Ho Autumn Circle Back deck is geprint door de United States Playing Card Company in de USA op premium Tally-Ho brand cardstock. Het speelkaartendoosje heeft een reliëf, vernis en aan de binnenkant van de tuck case een bladeren patroon.

Autumn Circle Tally-Ho Playing Cards 2020
CARDISTRY No. 4
©2020. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Tally-Ho
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 007385409373
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Autumn Circle Back Tally-Ho Playing Cards 2020
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.