Nieuw

COPAG NEO Connect deck

De tweede generatie COPAG NEO speelkaarten; het COPAG NEO Connect deck. Elk deck heeft zijn eigen unieke esthetiek, zodat je er één kunt vinden die bij jouw stijl past, of dat nu voor poker, magic, cardistry of om te verzamelen is.

Op voorraad
€ 7,99

COPAG NEO Connect deck

De exclusieve echte linnen B9 afwerking van deze COPAG NEO Connect speelkaarten zorgt voor de ultieme handling, een lange levensduur en is speciaal ontwikkeld door Cartamundi om de perfecte sleight en de ultieme flourish na te streven. Deze afwerking is het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling van meer dan 300 beproefde en geteste prototypes. Dit om ervoor te zorgen dat je de COPAG NEO speelkaarten direct uit het speelkaarten doosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

Het COPAG NEO Connect deck heeft 56 speelkaarten in poker formaat inclusief 2 jokers + 1 blank face en 1 double backer kaart. Deze COPAG NEO speelkaarten zijn geprint op karton door Cartamundi in Europa en afgewerkt met een echte linnen B9 finish.

COPAG NEO Connect
Premium Paper Playing Cards

Cartamundi sinds 1765

Gemaakt in de EU

Meer informatie
Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG NEO Connect deck

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.