Fournier Monaco Gran Prix Bridge Speelkaarten


Een nieuwe editie van de prestigieuze Fournier serie 260 met 4 standaard index en Monaco Gran Prix ontwerp op de achterkant van deze kartonnen plastic coated bridge speelkaarten. Een dubbele dek in een luxe transparante presentatie doos met de klassieke Gran Prix van Monaco posters uit 1935 en 1937 op de achterkant van de prachtige klassieke speelkaarten.

Geen voorraad meer
 

Fournier Monaco Gran Prix Bridge Plastic Coated Speelkaarten

Deze Monaco Gran Prix playing cards van het merk Fournier zijn bridge size speelkaarten met een standaard index in vier hoeken van de speelkaart. De Fournier Monaco Gran Prix Bridge speelkaarten set bevat twee decks bridge size Fournier speelkaarten en worden geleverd in een transparante plastic speelkaarten doos.

Fournier uit Spanje levert speelkaarten aan Europese top bridge clubs en nu zijn deze prachtige bridge speelkaarten met Monaco Gran Prix posters uit 1935 en 1937 ook beschikbaar voor spelers thuis.

Fournier
260 GRAN PRIX MONACO
NAIPES HERACLIO FOURNIER, S.A.

Gemaakt in Spanje

Meer informatie
Merk Fournier
Afmetingen Kaarten BRIDGE (57 x 89 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Plastic box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Fournier Monaco Gran Prix Bridge Speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.