Zebra King Slayer Playing Cards

De ultieme samenwerking tussen de Ellusionist Playing Card Company uit de USA en Cartamundi uit België. Deze King Slayers speelkaarten met design van Ellusionist, zijn geprint door Cartamundi op luxe E7 papier.

Bestel deze zebra speelkaarten online bij Speelkaartenwinkel.nl en ervaar de Zebra King Slayer playing cards vandaag nog!

Op voorraad
Slechts 5 over
€ 9,95

Zebra King Slayer Playing Cards

Deze opvallende Zebra King Slayer playing cards hebben de beroemde contrasterende zwarte en witte strepen van een zebra op het kaartendoosje en op de achtkant van de speelkaarten. Met uitzondering van de schoppen aas en Jokers, zijn de face kaarten standaard, maar versterkt met de zebrastrepen op elk van de kaartsymbolen in overeenstemming met het thema van deze schitterende zebra speelkaarten.

Net als de originele King Slaters, toont het speelkaarten doosje het wapen van keuze - het zwaard van de suicide king. Hetzelfde zwaard is overal prominent aanwezig, van de card backs, Jokers tot de gewaagde Ace of Spades. De nummer kaarten en plaatjes speelkaarten zijn standaard maar verbeterd om overeen te komen met het algehele kleurenpalet van de respectieve colorway.

De Zebra King Slayer speelkaarten zijn ontworpen door de Ellusionist Playing Card Company in de USA en hebben 56 playing cards in poker size geprint in België door Cartamundi op luxury pressed E7 stock. Het Zebra King Slayer deck wordt geleverd met 2 Jokers + 1 extra Qh en 1 double backer gaff card. Er zijn slechts 5,000 Zebra King Slayer decks geprint.

Zebra King Slayer Playing Cards

The Ellusionist Playing Card Co.
Manufactured in Belgium

Meer informatie
Merk Ellusionist
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Zebra King Slayer Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: