KEM plastic speelkaarten blauw


KEM plastic speelkaarten zien er anders uit en voelen anders, omdat KEM speelkaarten echt anders zijn. KEM, de meest begeerde 100% plastic speelkaarten. KEM speelkaarten blijven schoon, helder, fris en flexibel gedurende hun gehele levensduur en zijn online te koop in onze winkel.

Geen voorraad meer
 

KEM plastic speelkaarten blauw

KEM plastic speelkaarten, elite speelkaarten voor kaartspelers, KEM heeft zijn reputatie als 's werelds beste plastic speelkaarten zeker verdiend. KEM plastic speelkaarten zijn de enige kaarten die de klassieke snap en het gevoel van papier biedt met de ongeëvenaarde duurzaamheid en de echtheidskenmerken van plastic speelkaarten.

Alleen echte KEM speelkaarten zijn gemaakt van 100% plastic cellulose acetaat, ze zijn sterk maar toch zeer flexibel tijdens het schudden. Ze gaan langer mee dan alle andere 100% plastic speelkaarten. Ze schudden zeer goed en zijn praktisch onmogelijk om te markeren of te deuken. Dit KEM kaartspel bestaat uit 52 speelkaarten, 2 jokers, een poker ranking kaart en een KEM informatie speelkaart en wordt geleverd in een zwarte plastic kaartdoos met deksel.

KEM® speelkaarten zijn de mooiste speelkaarten van de wereld, KEM plastic speelkaarten niet blootstellen aan extreme temperaturen.

KEM POKER PLASTIC PLAYING CARDS
ARROW WIDE JUMBO
Made in the USA door USPC
US Pat. Office

Meer informatie
Merk KEM
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Plastic acetate kaarten
Verpakking Kaarten Plastic box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:KEM plastic speelkaarten blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.