KEM WPT Pokerkaarten


De World Poker Tour versie van de KEM pokerkaarten. Het zijn dus de bekende hoge kwaliteit KEM poker kaarten voorzien van het WPT logo op de achterzijde van de speelkaarten. De World Poker Tour bekend van televisie, zie RTL poker op RTL7!

Geen voorraad meer
 

KEM WPT Pokerkaarten

De elite speelkaarten voor poker spelers, KEM heeft zijn reputatie als 's werelds beste pokerkaarten zeker verdiend. KEM kaarten zijn de enige speelkaarten die de klassieke snap en het gevoel van papier biedt met de ongeëvenaarde duurzaamheid en de echtheidskenmerken van kunststof speelkaarten.

Alleen echte KEM kaarten zijn gemaakt van 100% plastic cellulose acetaat, ze zijn sterk maar toch zeer flexibel of te schudden. Ze gaan langer mee dan alle andere plastic speelkaarten. Ze schudden zeer goed en zijn praktisch onmogelijk om te markeren of te deuken.

KEM® merk speelkaarten het zijn de mooiste kaarten van de wereld, KEM poker kaarten niet blootstellen aan extreme temperaturen. Made in the USA door USPC.

Meer informatie
Merk World Poker Tour
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zilver en zwart
Materiaal Kaarten Plastic acetate kaarten
Verpakking Kaarten Dubbel deck plastic box
Schrijf je eigen review
Je reviewed:KEM WPT Pokerkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.