Piatnik bridge kaart set muziek en rozen


Met deze kaart set muziek en rozen van Piatnik, voorzien van 2 kaartspellen bridge speelkaarten, kunnen muziekliefhebbers diverse kaartspelletjes doen. Bestel deze muziek speelkaarten met bladmuziek en rozen nu online bij Speelkaartenwinkel.nl!

Geen voorraad meer
 

Piatnik bridge kaart set muziek en rozen

Bridge kaart set muziek en rozen van de Oostenrijkse speelkaarten fabrikant Piatnik. Uitgevoerd in een klassiek romantische kartonnen speelkaart met in vier hoeken van de speelkaart een jumbo index. Op de achterkant van deze muzikale speelkaarten staat op het ene kaartspel bladmuziek met een gele roos en op het andere kaart spel bladmuziek met een rode roos. Deze Piatnik bridge kaart set muziek en rozen bevat ook een bridge score notitie boekje met een afbeelding van bladmuziek en twee rode rozen. Met dit score boekje kun je gemakkelijk de score bij houden tijdens een potje bridge. Deze Piatnik bridge kaart set wordt geleverd in een zwarte kartonnen doos met een transparante plastic deksel. Echte klassieke romantische speelkaarten perfect geschikt als cadeau voor professionele musici, muziek fanaten en lovers natuurlijk.

Piatnik sinds 1824
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten BRIDGE (57 x 89 MM)
Index Kaarten Jumbo Index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Dubbel deck karton
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Piatnik bridge kaart set muziek en rozen
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.