Marvel

De Amerikaanse mediafranchise Marvel Entertainment, LLC, een volledige dochteronderneming van The Walt Disney Company, is één van 's werelds meest prominente op personages gebaseerde entertainmentbedrijven. Browse door officiële Marvel speelkaarten uit films met personages als Marvel Studios Avengers van Cartamundi Cardstheory11 en binnenkort misschien wel meer.

Bekijken als Raster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Marvel speelkaarten

Marvel Comics superhelden speelkaarten geproduceerd door Cartamundi, Theory Eleven en USPCC in samenwerking met Marvel Studios. De Marvel playing cards die je op deze Marvel pagina vindt, zijn gebaseerd op personages die voorkomen in Amerikaanse stripboeken die zijn uitgegeven door Marvel Comics en films die zijn uitgebracht door de Marvel Cinematic Universe. Één van de belangrijkste concurrent van Marvel Comics is DC Comics die de uitgever zijn van superhelden zoals o.a.: Aquaman, Batman, Superman en The Green Lantern.

Stan Lee en The King
De verhalen van de medeoprichter Stan Lee en medewerker van het eerste uur Jack Kirby waren de sleutel tot succes. Jack Kirby, met als bijnaam The King in de stripwereld, werkte zowel bij Marvel Comics als bij DC Comics. Samen bedacht dit duo voor Marvel een groot aantal helden zoals de Hulk, Spider-Man, Thor, Ant-Man, Iron Man, de X-Men en Daredevil. Andere bekende superhelden van Marvel Comics zijn Black Panther, Captain America, Doctor Strange, Fantastic Four, Ms. Marvel, The Avengers en Wolverine.

Ontdek Marvel Comics playing cards nu online in onze speelkaarten winkel. Alle Marvel playing cards worden dagelijks direct uit eigen voorraad geleverd door heel de Benelux vanuit ons fulfillment centre in Nederland.