-33.26%

Lords of Poker Speelkaarten


Bekend van TV! Lords of Poker speelkaarten, real players only!

100% Plastic jumbo index speelkaarten van Lords of Poker en Nederpoker.

Op voorraad
Slechts 1 over
Speciale prijs € 6,00 Normale prijs € 8,99

Lords of Poker Kaarten

Deze 100% plastic poker speelkaarten zijn van het merk Cartamundi. Het zijn dunne 100% plastic poker size kaarten van Lords of Poker met jumbo index in twee hoeken van de kaart. Aan de achterzijde zijn deze Lords of Poker speelkaarten voorzien van reclame van Nederpoker. Deze Nederpoker reclamekaarten zijn destijds speciaal gemaakt voor het Nederlands TV programma Lords of Poker.

Over het tv programma: Lords of Poker
Lords of Poker was een zeer populaire Nederlands tv programma dat in 2009 door RTL7 werd uitgezonden. De opnames van Lords of Poker vonden plaats op het landgoed “Huys ten Donck” in Ridderkerk en de voorrondes werden gehouden in Beurs van Berlage in Amsterdam. De presentatie van dit poker programma was handen van sportpresentator en commentator Koert Westerman en ieder aflevering werden naast het poker toernooi Lords of Poker ook de de privélevens van de poker professionals prachtig in beeld gebracht. Lords of Poker bestond uit 24 aflevering die 3 keer per week werd uitgezonden: op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond op RTL Poker op RTL 7.

Deelnemers aan Lords of Poker, real players only
De top van de Nederlandse pokerwereld streed mee om de titel “Lord of Poker”. De 40 deelnemers bestonden uit een vaste groep van 15 professionele pokerspelers, 10 bekende Nederlanders, 5 zakenmensen en er waren 10 wildcards online te winnen op diverse online poker websites. Een paar bekende deelnemers aan Lord of Poker in de categorie pokerprofessionals zijn: Marcel Luske, Rob Hollink, Ruben Visser, Joep van den Bijgaart, Noah Boeken, Michiel Brummelhuis, Lex Veldhuis, Jorryt van Hoof, Rolf Slotboom, Fatima Moreira de Melo, Pieter de Korver, Thierry van den Berg, Steven van Zadelhoff. Er deden ook nog een paar BN’ers mee o.a.: Sander Foppele, Maud Mulder, Peter Plasman en Horace Cohen.

Over de website Nederpoker
Nederpoker, online leren pokeren met instructievideo's van de professionals. Nederpoker was een initiatief in 2007 van een aantal van de grootste pokerspelers van Nederland. Op de website van Neder poker konden pokerspelers naast een weblog, een forum en een webshop ook Nederlandse instructievideo's van online poker professionals bestuderen en bekijken. Deze strategische poker video's van Nederpoker werden gemaakt door pokerprofessionals zoals: Jorryt van Hoof, Steven van Zadelhoff, Rob Hollink. Helaas is Nederpoker in 2016 na 8,5 jaar opgehouden te bestaan.

Meer informatie
Merk Cartamundi
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Lords of Poker Speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.