Tilt, Michiel Stroink


Het boek van Michiel Stroink, Tilt, is een spannende Nederlandse poker roman. Dit boek is perfect om mee op vakantie te nemen zodat je bij het zwembad altijd een goed Nederlands poker boek heb te lezen.

Op voorraad
Slechts 4 over
€ 15,00

Max, een dertigjarige pokerprofessional, leeft en werkt volgens een strak geordend schema. Met zijn 'tien dagen op en tien dagen af'-systeem, waarin hij zich op de been houdt met veel drank en drugs, hoopt hij aan de pokertafel zo snel mogelijk miljonair te worden. Maar zijn plan wordt in de war geschopt als hij wordt geveld door acuut leverfalen.

Hij belandt in het ziekenhuis, waar al snel duidelijk wordt dat hij door zijn extreme levensstijl geen recht heeft op de noodzakelijke transplantatie. Max dreigt de controle over zijn leven te verliezen en probeert zichzelf te redden op de enige manier die hij kent: poker, maar dan met de mensen in zijn directe omgeving als speelkaarten.

Michiel Stroink (1981) studeerde Literatuurwetenschap en werkt als communicatieadviseur. Hij debuteerde in 2011 met de goed ontvangen roman Of ik gek ben, die wordt verfilmd met o.a. Frank Lammers. Michiel Stroink woont in Amsterdam, waar hij werkt aan zijn derde boek.

Meer informatie
Auteur Michiel Stroink
Uitgever Meulenhoff
Taal Engels geschreven
Genre Nederlandse Roman
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 207
Kaft Paperback
ISBN 978-90-290-8891-6
ISBN 13 978-90-290-8891-6
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tilt, Michiel Stroink
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: