Two-tone suited speed poker speeltafel laken goudbruin


Een fijne poker tafel heeft een goede kwaliteit poker laken nodig en ze komen er niet veel beter dan dit two-tone suited speed poker speeltafel laken goudbruin van Speelkaartenwinkel.nl. De genoemde prijs geldt voor een halve meter two-tone suited speed poker laken. Je kunt dit goud bruine suited speed cloth bestellen in lengtes per halve meter tot een maximum van 3 meter per pokertafel laken. Selecteer hieronder je gewenste afmeting van jouw poker speeltafel laken goudbruin.

Op voorraad
€ 11,99

Two-tone suited speed poker speeltafel laken goud bruin

Professioneel goudbruin poker speellaken voor een voor de casino doe-het-zelver. gemaakt van two-tone suited speed poker laken. Het patroon van dit two-tone suited speed poker speeltafel laken is een herhaling in twee heldere gouden en bruine kleuren van de vier kaart symbolen: schoppen, harten, klaveren en ruiten die elk in een ruitvormige omtrek zitten. Dit goudbruine speellaken dien je zelf op je pokertafel(s) te spannen. Een prachtig poker tafellaken als je zelf een pokertafel aan het bouwen bent of als je jouw huidige pokertafel(s) eens van een nieuw pokerlaken wilt voorzien.

Kenmerken Two-tone suited speed poker speeltafel laken:
- Design laken: Two-tone suited speed cloth
- Materiaal laken: 100% polyester
- Breedte laken: 150 cm
- Dikte laken: Extra dikke stof
- Kleur laken: Goudbruin
- Duurzaamheid laken: Slijtvaste kwaliteit ziet er beter

LET OP!
Dit product, het Two-tone suited speed poker speeltafel laken goudbruin, wordt speciaal voor je op maat van de rol geknipt en kan niet retour worden teruggestuurd voor restitutie.

Meer informatie
Merk Speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Two-tone suited speed poker speeltafel laken goudbruin
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.