Bicycle Expert Back speelkaarten


Een speelkaarten ontwerp van Bicycle dat oorspronkelijk al in 1895 geïntroduceerd werd door USPC. Deze historische Bicycle Expert Back speelkaarten zijn een gewaardeerde aanvulling op de kaarten collectie van echte speelkaarten liefhebbers.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Expert Back speelkaarten

Bicycle heeft een rijke geschiedenis en het bedrijf wilde zijn geschiedenis van meer dan 125 jaar in de speelkaarten business vieren door het maken van een historisch ontwerp met een oude antieke look. Deze Bicycle Expert Back speelkaarten werden oorspronkelijk al in 1895 uitgebracht. Dit Expert speelkaarten deck is voorzien van het iconische Bicycle schoppen aas ontwerp dat vandaag de dag nog steeds door Bicycle wordt gebruikt. Deze kartonnen speelkaarten met 2 standaard indexen in poker formaat hebben natuurlijk de gebruikelijke Bicycle kwaliteit. De Bicycle Expert Back speelkaarten zijn gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika en zijn voorzien van de gepatenteerde luchtkussen afwerking, zacht afgeschuinde randen en sandwich constructie voor een beter spelgenot. Speel je volgende hand met dit historische Expert Back speelkaarten deck uit de heritage series van Bicycle.

Bicycle Expert Back Playing Cards
The United States Playing Card Company

BICYCLE SINDS 1885
Heritages Series

Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Expert Back speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.