Bicycle Tomb of Cthulhu Playing Cards


Bicycle Tomb of Cthulhu Playing Cards, een nieuw deck ontworpen door 4PM Designs op het beroemde Cthulhu thema en de opvolger van Bicycle Necronomicon Deck.

Deze Bicycle playing cards zijn uitgebracht in een gelimiteerde oplage van slechts 2500 decks.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Tomb of Cthulhu Playing Cards

Dit Bicycle deck is gebaseerd op de legendarische oude god Cthulhu, Tomb of Cthulhu is geïnspireerd door de mythos van H.P. Lovecraft. Oorspronkelijk was het bedoeld als het eerste deck in de Mythos serie, Tomb of Cthulhu is de perfecte match voor degenen die de reis hebben gemaakt en de hand hebben gelegd op Mythos: Necronomicon. Ontworpen in steen: deze fantastische speelkaarten zijn afgebeeld in oud puin dat eeuwenlang het grote geheim Cthulhu verborgen heeft gehouden. Ontgrendel het mysterie en maak de grote oude zelf wakker door het openen van ... de tombe van Cthulhu.

De Bicycle Tomb of Cthulhu playing cards zijn gemaakt door USPCC en ontworpen door 4PM DESIGNS. Dit speelkaarten projecten is met succes gefinancierd op het crowdfunding platform Kickstarter.com. De Bicycle Tomb of Cthulhu playing cards zijn gemaakt in een beperkte oplage van 2500 kaartspellen. In dit 100% custom deck Tomb of Cthulhu zitten 56 kartonnen speelkaarten in poker size inclusief 2 jokers, 1 double back gaff + 1 magische speelkaart 10 en allemaal afgewerkt met een air-cushion finish zoals je alleen van Bicyclecards kan verwachten.

Bicycle Tomb of Cthulhu Playing Cards
Designed by 4PM DESIGNS
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Tomb of Cthulhu Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.